Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja velem együtt...

Ki nem várja velem együtt jún.5. -re?

Figyelt kérdés
Éreztek már valamit talán?Izguljunk együtt....
2012. máj. 27. 16:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Èn egy picit hamarabbra nemvàrom, bàr màr olyan règòta, hogy meglepödnèk, ha nem jönne...

Szerintem ilyenkor mèg minden tünet csak pszichès. Mondom ezt kèt terhessèg ès sok-sok pròbàlkozòs hònap utàn.

2012. máj. 27. 16:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia!Mióta próbálkoztok?Nagyon drukkolok nektek!!!
2012. máj. 27. 16:44
 3/12 anonim ***** válasza:

olyan édesek vagytok, remélem nemsoká nekem is igy lesz, talán 2-3 honap és hopppppp ezt fogom csinálni én is.

hogy sikerült teherbe esni? ezt ugy értem, hogy minden nap szexeltetek, vagy csak mikor ovulácio volt?honnan tudod hogy volt ovulácio ha nem hömérözöl?

2012. máj. 27. 17:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Szia!Mi egyenlőre nem görcsöltünk rá ennyire.Tehát nem lesem magam,kb.2-3 naponta voltunk együtt.Egyenlőre bízok....És ti mikor kezditek?
2012. máj. 27. 17:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia!én 2.ára nem várom :) érezni semmit nem érzek!Néha mensi szerű görcsölés, de ennyi!második hónapja próbálkozunk :) Mi is 2 naponta vagyunk ennyit, de mondjuk én vezetem a hőmet is! :)
2012. máj. 27. 17:37
 6/12 anonim ***** válasza:

második vagyok.

augusztusban lesz az esküvőnk, alig birom kivárni....tuti hülyének néztek, de azért várom mert tudom utána kezdöthet a babaproject:)

2012. máj. 27. 18:18
 7/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Ez a 9. hònapunk. Az első kèt gyerek rögtön összejött, most nem tudom mi lehet a gond.

A prolaktinom kicsit magasabb volt, erre kapok most gyògyszert, ès nagyon remèlem, hogy meglesz az eredmènye.

2012. máj. 27. 19:17
 8/12 anonim ***** válasza:
én 7.-ére nem várom, tünet nincs. kivi vagyok az eredményre , hogy megjön-e :)
2012. máj. 27. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
én 10,ére nem várom!!2.baba,reggelente hányingerem van nagyon,egész nap is néha,állanoan émelygek,és undorodom a kajáktol!!!!Nehéz dolog!!:/
2012. máj. 27. 19:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nem korai ez még?Mert én is érzek ilyesmit de nem merek reménykedni...
2012. máj. 27. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!