Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok? A...

Lehet, hogy terhes vagyok? A többi lent!

Figyelt kérdés
7hónapja gyógyszert szedek.a gyógyszerszünet 4.napján szokott megjönni.nem azt mondom,hogy sok,de azért van rendesen. most az 5.napon jött meg és inkább barnázgatásnak mondanám.mostanában fura tüneteim vannak.multhéten teszteltem,negativ lett. Szerintetek lehetek terhes?
2012. máj. 26. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyógyszerszedés mellett előfordulhat, hogy nem jön meg teljesen, csak barnázol. Azért csinálj majd még egy tesztet, hogy megnyugodj.
2012. máj. 26. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) mindjárt elmegyek tesztért és megcsinálom,:)szeretnénk babát,de még nem most:)
2012. máj. 26. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
mi a teszt eredménye?
2012. máj. 26. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudtam venni,mert itt a környéken minden bezárt délután ahol tudtam volna venni,ugyhogy igy holnapra maradt!:)
2012. máj. 28. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!