Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hete késik, hányok, fáj a...

1 hete késik, hányok, fáj a hasam, szédülök, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha valaki tapasztalt hasonlót kérem irjon.

1 hete késik, hányok, fáj a hasam, szédülök, és viszket a jobb mellem ami 3 nap alatt 1 méretet nőd de persze csak az egyik. 2 negatív tesztem lett, de olvastam olyat is hogy 8 hetesen negatív lett a tesztje, meg amikor fiuval volt terhes nem lett positiv tesztje. Nem nagyon akarok még gyermeket. szerintetek terhes vagyok? Volt valakinek ilyen tünete?

2012. máj. 25. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha nagyon nagyon akarod a babát akkor produkálhatsz ál terhességi tüneteket is.Vagy összeszedtél valamit.Ha később fogant a baba,akkor lehetséges,hogy méga a teszt nem mutatja ki.Várj még néhány napot és tesztelj újra,de addig is próbálj valami mással foglalkozni.Ne éld bele magad olyasmibe,ami talán nincs is.Feleslegesen teszed ki magad egy lelki bánatnak.Örömmel legyél együtt a pároddal és bízz abban,hogy a baba tudni fogja mikor jön el az ideje,hogy beköltözzön.:)

2012. máj. 25. 10:25
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem élem bele magam semmibe, ezek a tünetek ennyi... Nem szeretnék még kisbabát!
2012. máj. 25. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
mikor teszteltél utoljára??mert azt nem írod??vagy ma teszteltél??holnap ismételd meg a tesztet!!milyen tesztel csináltad??milyen érzékenységűvel??
2012. máj. 25. 10:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Tegnap meg hétfőn teszteltem. Gabriel -el meg a Dm es smile-s tesztel.
2012. máj. 25. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Annyira egyszerű. Ha a teszt negatív, de mégsem vagy jól, menj el orvoshoz. Ő tud mondani valamit. SZerinted? Itt kinek nincsenek ilyen tünetei? Aki várandós azért, aki az akar lenni, azért, aki nem akar az lenni, az meg azért produkálja őket. 1 hetet késhet sokmindentől, stressz, kimaradhat hormon betegség miatt is, fáj a hasad.. talán megjön, rosszat ettél, mittudomén, én is szédülök, ha hirtelen felállok...

A kérdés csak az: szeretkeztél védekezés nélkül?

A fenti kérdésedre a válasz pedig: itt nincsenek ultrahanglátó idegenek! Menj orvoshoz!

2012. máj. 25. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Azokat, amiket írtál, hogy miért nem lehet pozitív tesztje valakinek, már megbocsáss, hülyeség. A baba neme nem befolyásolja a tényt, hogy mennyi HCG termelődik az ember szervezetében. Ha pedig valaki 8 hetesen nem termel elég HCG-t egy 25-s teszt legalább halvány csíkossá tételéhez, akkor ott komoly gondok vannak!

Még ha van is olyan extrém ritka eset, hogy nem mutatja a teszt a terhességet, akkor sem kell beleélned magad abba, hogy TE vagy a kivétel. (Tudom, a lottót is viszi valaki, de azért maradjunk reálisak.)

2012. máj. 25. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a tesztnek már pozitívnak kellett volna lennie, ha már ennyi ideje késik, és ilyen tüneteket okoz. Olyan nagyon-nagyon ritkán van, hogy nem mutatja ki a teszt, bár én is olvastam ilyenről, de nem tartom reálisnak. Amúgy a tüneteket éppúgy be lehet képzelni annak is, aki nem akar gyereket, pont azért, mert tart tőle. De azért azt is fontos lenne tudni, hogy hogyan védekeztetek?
2012. máj. 25. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!