Lehetek 10 hetes terhes ilyen adatokkal?
Figyelt kérdés
Uterus AVF normális nagyság,endometrium 7,5 mm?2012. máj. 25. 09:45
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem nem. De az orvos mit mondott?
2/10 A kérdező kommentje:
uh-n nem látott semmit
2012. máj. 25. 09:49
3/10 anonim 

válasza:

Na meg azért 10 hetes terhességet ultrahangon már egyértelműen lehet látni.
(Első vagyok.)
4/10 anonim 

válasza:

Akkor nem vagy terhes, ez egészen biztos!
5/10 A kérdező kommentje:
és hüvelyi uh volt
2012. máj. 25. 09:51
6/10 anonim 

válasza:

10 hetes biztos nem. egész korai terhesség lehetne, ha nem látják. viszont ha ilyen hosszan kimaradt a menstruációd, akkor az valami más miatt lehet
7/10 anonim 

válasza:

mibol gondolod, hogy terhes vagy, raadasul 10 hetes? egeszen tuti biztosan nem vagy az, a mehes ilyenkorra mar nem lenne normal nagysagu, 7,5 mm nykahartyaba pedig eppen csak be tud agyazodni a baba, 10 hetes terhesen mar 3-4 szer vastagabb lenne. szerintem ne altasd magad azzal hogy lehet csak a doki nezett el valamit, mert ha 10 hetes terhesseget nem vesz eszre akkor visszaadhatja a diplomajat.
8/10 anonim 

válasza:

Biztos, hogy nem vagy terhes :(
9/10 anonim 

válasza:

Biztosan nem.
Ezek az adatok még kezdődő terhességre sem utalnak.
10/10 anonim 

válasza:

Nem vagy terhes. Különben ezt kellett volna látnotok - és nem csak az orvosodnak, hanem neked is - az ultrahangon:
http://www.youtube.com/watch?v=6NgRwg722j0
Nekem az orvosom azt mondta, hogy a beágyazódáshoz minimum 8 mm vastag méhnyálkahártya szükséges. És akkor ez még csak a beágyazódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!