Teherbe eshettem ilyen körülmények között?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a ciklusom 17. napja. Lefeküdtünk a párommal, védekeztünk, de lecsúszott a gumi. Teljesen bennem maradt, de a párom nem élvezett el. Azonnal kiöblítettem ecetes vízzel, mert mondta az egyik barátnőm aki nem szedhet gyógyszert és nem használhat gumit sem, hogy ő 2 éve így csinálja és benne mindíg elment a párja. Este utána nagyon minimális vér volt és nyálkás folyásom.2009. jún. 29. 11:23
11/12 anonim válasza:
Már megint ilyet olvasok...Lányok ez ragályos?Csókoltatom a barinődet is gyorsan egy felvilágosításra fizessetek be.A szexhez van ész és bátorság de a megfelelő cselekedethez nincs...Ilyenkor is legyetek bátrak.
12/12 anonim válasza:
Ne félj nem lettél terhes. De az ecetet felejsd el nincs jó hatással a hüvelyedre. Inkább írass ki gyógyszert magadnak.
Anyukádtól meg ne félj ha szeret akkor nem fog bántani hanem segít neked. Gyógyszer meg nélküle is íradhatsz ki. Én is egyedül írattam ki 16 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!