Ki nem várja május 30-ra, vagy környékére?
Én nagyon nem várom, de semmi tünetem nincs, kicsit el is vagyok keseredve, hogy semmi nincs.
Ti hogy érzitek magatokat?
Sziasztok! Huuu, örülök hogy ennyien írtatok!!! Mi 7 hónapja próbálkozunk és sajnos volt egy méhenkívüli terhességem közben és borzasztóan izgulok meg ideges vagyok hogy mi lesz:) Próbálok csak jóra gondolni!!!! De ezek a napok soha nem akarnak eltelni.
Nagyon szurkolok mindannyiónknak!!!!!
Ha gondoljátok majd írjatok nyugodtan kinek hogy alakulnak a dolgok:))) Én is fogok!
Sziasztok! Hogy vagytok? Van valami változás veletek?
Kisvuk?
Nekem teljesen olyan érzésem van mintha meg akarna jönni fáj a hasam meg a cicim is:( meg volt egy kis rózsaszínes utána barnás folyásom. De nagyon remélem nemjön meg.
Ti mikor teszteltek?
Sziasztok! Én nem érzek semmi különöset. A mellem még érzékeny és néha görcsöl egy nagyon picit a hasam. Ebből arra következtetek, hogy holnap reggelre megszűnik a mellfájdalom és megjön.
9-es
Sziasztok! Sajnos nekem ma megjött hamarabb mint kellett volna:(
De nektek még szurkolok!!!
Sziasztok!
27-én megjött nekem is!
Úgyhogy jöhet egy újabb próbálkozós hónap! :)
Sziasztok! Nekem is megjött. Kezdődhet az újabb hónap.
Valakinek sikerült? Vagy ez egy ilyen hónap volt?
9-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!