Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még reményem pozitív...

Lehet még reményem pozitív tesztre?

Figyelt kérdés
Április 23-án volt meg utoljára. A ciklusaim mostanában eléggé összevisszák, de a 11. cn-on voltam nőgyògyásznál egyéb okok miatt, akkor már volt egy 13 mm-es tüszőm. A 16-18. nap körül repedhetett meg, voltunk is együtt a 14, 15, valamint a 18 cn-on. Ennek az utolsònak pont 2 hete. Utána lebetegedtem, tehát nem nagyon tudtunk összebújni, tehát annak hogy esetleg később estem teherbe, nincs esélye. Most kedden és ma csináltam tesztet, 25-öst, és nem is reggeli vizeletből, de mind kettö teljesen negatív lett. Ma, legkésőbb holnap kéne megjönnie, de semmi, mégcsak a szokásos vizes folyásom sincs, tök száraz vagyok, jele sincs hogy meg akarna jönni. Az eszem tudja, hogy nincs baba, ne remenykedj, de a szívem ellene van. szerintetek mi legyen? Orvoshoz szerdán mindenképp elmegyek, mert szerintem van valami gond velem, de addig? Nem stresszeltem én eddig ezen, de most azon stresszelek, ha nincs baba, miért nem jön már meg, hogy új lapot kezdhessünk. Ez az ami igazán idegesít.
2012. máj. 24. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet a betegségtől tolódik. A teszt már kimutatná.
2012. máj. 24. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem biztos, hogy kimutatná! 25-ös érzékenységű, nem várt előtt, nem reggeli vizeletből?! Nekem 2 napos késésnél,reggeli pisiből lett egy halvány pozim. Bár azt nem tudom, milyen érzékenységű volt, de most 19 hetes a pocaklakóm! Szerintem még ne add fel a reményt, tesztelj újra
2012. máj. 25. 06:38
 3/6 A kérdező kommentje:

aranyosak vagytok. hat betegseg miatt kesne? nem hiszem, kohogtem, folyt az orrom, de ezenkivul semmi extra. gyogyszert sem szedtem be direkt azert hogy ne zavarjam be a ciklusom. de ki tudja.

beleelni nem fogom magam, hogy megis pozi lesz a teszt. 14 nappal az utolso egyuttlet utan szerintem is ki kellett volna mar mutatnia a tesztnek szerintem. igazabol mar varnam, hogy megjojjon, de nem akar.

2012. máj. 25. 08:43
 4/6 A kérdező kommentje:
meg mindig semmi, marmint mensi ugyben, de legalabb szerdara bejelentkeztem dokihoz. mostmar egesz biztosan nem stimmel valami velem. :'(
2012. máj. 26. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 12napot kesett,es mindig 4-5nappal elobb jon meg.Nekem se volt semmi jele hogy megjon,de varatlanul megjott.
2012. máj. 26. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság Veled?Voltál dokinál? Remélem minden rendben, szorítok Neked!
2012. máj. 30. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!