Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 mmes felritkulást látott...

Ha 2 mmes felritkulást látott a doki és 15 mmes nyálkahártyát akkor én hány hetes vagyok most?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 11:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
köszi! én a 47.napon kezdtem el vérezni. nem is hallottam ilyen kémiai terhességről. utánaolvasok.
2012. szept. 12. 13:00
 12/15 A kérdező kommentje:
szóval,nekem aznap sokáig fent voltam,és mikor zuhanyozni készültem,elkezdtem erősen görcsölni és elöntött a vér,lent a hasam nagyon fájt,nem úgy mint menzeszkor,felhívtuk a kórházat és mondták menjek be,hívjak mentőt.Kijöttek bevíttek,erősen véreztem,megvizsgált és kérdezte voltam e már terhes mondtam nem,és azt mondta semmi jele nincs terhességnek.Kémiai terhesség volt,és most jött meg a menzeszem.Na jó hazajöttem gyalog a kórházból,és mikor mr beértem volna a házba éreztem,hogy egy óriási valami jött ki belőlem,az egész betéten egy óriási vmi volt.Anya mikor nővérem vetélt el,látta,így mondta hogy a baba ment el,doki hülye volt.Azóta sem estem teherbe,és miután kicsúszott már semmi fájdalmam nem volt.sokáig véreztem.
2012. szept. 12. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:

köszi!

remélem, sikerül hamarosan újra teherbe esned.

2012. szept. 12. 13:54
 14/15 A kérdező kommentje:
sajnos véget ért a kapcsolatunk :(családommal is rosszabb lett a viszonyom,így kövi hónap 10.-étől elköltözök egy albérletbe.
2012. szept. 12. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:
oh, nagyon sajnálom. remélem, hamarosan újra egyenesbe jön az életed, s olyan lesz, amilyennek szeretnéd!
2012. szept. 13. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!