Mit jelentsen ez a teszttel?
Figyelt kérdés
Reggel elso pisibol ovuteszt pozitiv. Az elmúlt napokban többször ez volt. Este viszont negativ,mindig ugyanabban az erossegben. Nyilván nincs minden reggel ovum.:-D De mi zavarhatja a tesztet? Ciklus 37. napjan vagyok,de nekem 45 koruli ciklusaim vannak. Bar három hete mastodynont szedek,h roviditse a ciklus.(homeopátiás) De mi lehet ez?2012. máj. 23. 08:52
1/2 anonim válasza:
Ha az ovulációt figyeled, azt este 6 órakor kell csinálni, ha terhességi jóstesztnek, akkor pedig reggeli vizelettel. Ha reggelente nézed, és folyamatosan erősödik, akkor lehet hogy babás vagy.
2/2 anonim válasza:
Mindig kora este kell az ovulációs tesztet csinálni. Pl. én pontban 5-kor csinálom és kitűnően működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!