Vásároltam a Vaterán ovulációs tesztet (10db). Milyen időközönként csináljam meg?
Háziorvosod ha nem kellően együttműködő, akkor panaszkodj heves szívdobogásra, gombócérzés a torokban, hízás....ezek után biztos kér egy TSH vérvételt! + egy hormontükör is jól jönne, de ezt csak nőgyógyász kérheti. TSH-nak 2 alatt kellene lenni hogy babóca legyen! Bárki bármit mond 2 alatt! A nőgyogyim szerint is jó az eredmény. Persze határértéken belül, de a babához kevés.
Milyen gyógyszereket szedtél eddig? Dokid mit mondott? Küldött valami kivizsgálásra????
Tünetek? Hízás - hízékonyság, ciklus kimaradás vagy hosszú ciklus, fáradékonyság, depresszív tünetek, falási rohamok, állandó melankólia, hajhullás, körömrepedezés, libidó csökkenés, depresszív tünetek....vannak?
Sajna mióta abbahagytam a fogigátlót (10) éve nem szűntek meg a problémáim, a mai napig együtt kell élnem a következményekkel....... Sajnos nem abba a kategóriába tartoztam(unk) akiknek semmi tünete nem lesz ha abbahagyja a fogigátlót, de jó is lett volna........
Abból amiket leírtál biztos hormonális bibi van nálad, és inkább egy jó endokrinológust kellene keresni, hiszen ő a hormondoki. :)
Vagyis akkor már nem szeded a bogyót?
A túlzott fogyást pajzsmirigy túlműködés is okozhatja.....
Érdemes endokrinológust felkeresni, semmikép ne nőgyógyászt. Szerintem az nem megoldás, hogy várj.....már mióta??...egy hormonális gigszert az idő ritkán gyógyít meg sajnos..:(
én magánba járok, mert sajna az SZTK-s rendelésre több hónap a várakozási idő, sőt pár perc alatt elintéznek. Hála találtam egy jó dokit, és kezd már helyretenni....
várj.....elmentél dokihoz hogy babát szeretnétek,hogy nem jó a ciklusod, erre felírta a Tri-regolt????????
A hormontabletta mi volt? Utro, vagy Bromo?
Basszuskulcs.....ÓÓ......Triregollal beállítani..... ennek a marharépának fogamzásgátló nélkül kellene beállítani.... Ergo nem tudott veled mit kezdeni, a könnyebb út neki a Tri-regol...
Vagy másik orvos, vagy endodoki. hát nem irigyellek... Van a közeletekben jó doki? Bács-Kiskunban tudok jót ha netán erre laksz.
De ez nőgyógyász vagy endokrinológus akiről írsz?
:(......hát......az én dokim 6ezret kér.
Próbáltam SZTK-nál is, de szintúgy az a helyzet ott is amit írtál. Nincs másik választási lehetőséged a környéken?
De a TSH-t feltétlen nézesd meg ha tudod, és remélem partner erre a háziorvosod is. Hátha csak ez a probléma.
Bár a következő problem az, ha magas a tsh, sok doki még erre is azt mondja hogy jó, nem kell vele semmit csinálni..
Hát nem értem, miért nincs egy normális hely az országban, legalább egy, ahol tudja az ember lánya hogy tényleg jó helyen van, és foglalkoznak vele........:( én éveket pazaroltam el, és az egészségem is ráment. Az egyik doki clostyt szedetett velem 3x3hónapon át mindenféle vizsgálat nélkül (mensis problémák miatt, mint nálad)....és teljesen feleslegesen, mert pont a pm problémám miatt nem is maradt volna meg. Eredmény: most már PCO-s is vagyok. :(
Hát kívánok neked minden jót, hogy találd meg a legjobb orvost, és ne állj meg egynél ha nem érzed azt hogy ez neked jó, nem érzed hogy eredményes...ha kell menj ki a világból egy jó orvosért, hidd el megéri..:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!