Vasárnap 37 volt a hőm. Minden nap azóta kb. egy tizeddel esik le. Ma reggel már csak 36,6 volt. Most vasárnapra nem várom! Az még 4 nap. Mennyivel esik le a hő, ha meg akar jönni a fránya menszi, és hány nappal előtte jelentkezik ez?
Figyelt kérdés
Előre köszönöm a válaszokat!2008. ápr. 23. 20:58
1/7 anonim válasza:
sajna akkor megfog jönni nekem pl másnapra jött meg a multkor de volt hogy 34 napra is
2/7 A kérdező kommentje:
:(( Jaj ha megjön én azt már nem bírom ki lelkileg! Nem is tudom, hogy mit csináljak akkor már. Kérjek egy teljes kivizsgálást az orvosnál? Vagy mennyi idő után lehet ilyet kérni? 4 hónapja próbálkozunk.
2008. ápr. 23. 21:26
3/7 anonim válasza:
Terhes voltam,kezdetben a hőm,37fellett volt végig.Én inkább az elkeseredésedre reagálnék.Talán ha nem akarnád annyira görcsösen.A fejben sok minden eldöl.Én ugy álltam neki,hogy biztos sikerül,megsem fordult a fejemben,hogy nem.Elsöre sikerült.Sajnos a harmadik hónapban elhalt a magzat,át estem egy mütéten.Eszembe sem jut elkeseredni,a természet tudja a dolgát.Ahogy lehet megprobáljuk ujra.Pedig hidd el én is nagyon szeretnék babát.Eljön az ideje.Meglátod mikor már egy kicsit is nem akarod annyira,görcsösen.Mennyi energiádba kerül,folyton ezen töprengeni.Sok sikert kivánpk.
4/7 anonim válasza:
Együtt érzek veled, hasonló cipőben járok. Mi is minden egyes hónapban újabb és újabb dolgokkal kerülünk szembe, ami miatt nem jött még össze a babókánk. Ha legyűrűnk egy akadályt jön egy újabb. Szerintem mindenki "görcsöl" csak nem vallja be. Nem hiszem el, hogy könnyedén tovább lehet lépni egy-egy sikertelen hónapon. Én most már ott tartok, hogy azt eszem, azt iszom ami jólesik, mérem a hőmet, ovu tesztezek, teázok, tehát mindent megteszek, ami tőlem telik, ennél többet egyikünk sem tehet, és leginkább remélek. Aztán mensi után kezdődik minden előről és persze mindenkitől azt hallom, hogy majd jön a baba, ha jönni akar és ne "gölcsöljek" rajta. Szóval én nem adok neked ilyen tanácsot, de kívánok magunknak mihamarább egy egészséges babókát!
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem mind a kettőben van valami kis igaz. A reményt nem szabad feladni, de mégis nagyon nehéz. Olyan nincs, hogy ne görcsölj, mert annyira szeretné az ember, hogy nem tud, nem lehet nem erre gondolni. Ha már többszöri próbálkozás után még mindig sikertelen, akkor még jobban ez van az emberben, és csak kicsi időre tudja isten igazán elterelni a figyelmét. Mást nem tudunk csinálni csak újból és újból próbálkozni. Sajnos leesett a hőm reggel 36,3-ra, így már "várom", hogy mikor jön meg. Kitartást kívánok neked is, és mindenkinek, aki hasonló cipőben jár!
2008. ápr. 24. 18:46
6/7 anonim válasza:
Sajnos akkor megjon en egy eve ebbe szenvedek mindig esik 37-rol naprol napra lefele.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igazatok volt. Megjött ma reggel :(((
2008. ápr. 25. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!