Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valami jó módszer teherbe...

Mara Acoma kérdése:

Van valami jó módszer teherbe esésre? Többi lent.

Figyelt kérdés

Már több mint 1 éve nem jön össze. (Egyébként már van 2 gyerkőc, de közös nincs). Naptárazok, szedtem barátcserjét, gynevac kúrát csináltunk, cickarak-palástfű teázgatás is megvolt... Az UH-n semmit sem talált a doki, most voltam vérvételen egy hete, hormonvizsgálaton. 2hét múlva lesz eredmény.

Esetleg nektek valami tuti ötlet? Én már nem tudok mit kitalálni...

2012. máj. 22. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs tuti módszer:( Viszont jó hogy megcsináltátok a hormonvizsgálatot, de én kiegészíteném terheléses cukorral is. Nekem az volt az első, azóta cukorgyógyszert szedek... Sőt, a párodat is vizsgálni kéne!!! Nekünk már van egy gyerkőc, mégis mindkettőnknél vannak gondok, a férjemnek is kellett 3 hónapig gyógyszert szednie!

Egyébként mi is próbálkoztunk alternatív módszerekkel, még mindkettőtöknek ajánlom a méhpempőt, illetve a természetgyógyászt -biorezonanciát. A Bach virágeszenciák is szoktak segíteni. Sok sikert!

2012. máj. 22. 08:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) Azt kifelejtettem, hogy megvolt a terheléses cukor is aznap. De az okés.
2012. máj. 22. 09:11
 3/7 Adilari ***** válasza:
Szia!Én első 2 gyerekemnél csak úgy lettem terhes hogy szeretkezés után gyertyába a lábaimat föl a falra és úgy voltam 5 percig hogy jól befollyon:-)))))Összejött:-)))
2012. máj. 24. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Való igaz, én is szoktam tenni egy kispárnát még a vége előtt a fenekem alá, vagy úgy irányítom a dolgokat, hogy hátulról sikerüljön, csak nem a kézfejemen, hanem a könyökömön támaszkodom (a doki mondta...). Csak ezt kifelejtettem:)
2012. máj. 24. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Megírnád mennyi lett a cukrod?Inzulint is néztek vagy csak cukrot?Azért nem mindegy mert a magas inzulinszint gátolja a beágyazódást nekünk ezért nem sikerült már több mint 4 éve.És a párodat is meg kell nézetni!Nekem is van már 1 lányom közös nincs ezért a férjemet nézték elsőnek.
2012. máj. 24. 20:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Még nincs meg az eredmény, a hormonnal együtt kapja meg a dokim. Még egy hetet várni kell... :(
2012. máj. 24. 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:
De egyébként nekem is van manó meg a páromnak is... Ezért nem értjük, mi lehet a baj... :(
2012. máj. 24. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!