Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látott volna valamit az...

Látott volna valamit az orvos, ha itt a baba?

Figyelt kérdés
Szóval 25-re nem várom, voltam ma orvosnál ilyen éves ellenőrzésen. mondta, hogy látja, hogy volt peteérésem, a sárgatesthormonnal is minden ok, a méhnyálkahártyám 12 mm vastag. aztán nézett valamit, láttam a képernyőn, nagyította, nézte, nagyította, nézte és aztán azt mondta nem akar találgatásokba bonyolódni. ezt mire mondhatta?
2012. máj. 21. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
nem kérdezted meg h mire gondolt?
2012. máj. 21. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:
de, de arra megint csak azt mondta, hogy nem akar találgatásokba bocsátkozni. gondolom nem akar semmit mondani, mégha lát is valamit esetleg, mert ugye még mensi előtt vagyok, szóval ha van is valami, még akkor is megjöhet. csak nem tudom mi az amit egyáltalán láthat ilyenkor!?
2012. máj. 21. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Én drukkolok neked!Pénteken kell h megjöjjön az minjárt itt van és akkor csinálj egy tesztet.És akkor kiderül....első voltam.
2012. máj. 21. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha 25-én kellene, hogy megjöjjön, akkor a megvastagodott nyálkahártyán, és a sárgatesten kívűl, még az ég világon semmit se láthatnak!

Én december 27-én teszteltem pozit, 30.-án kellett volna megjönnie, és még január 9-én sem láttak semmit.

Úgyhogy még ha sikerült is a baba, ez így jó, hogy nem látnak semmit.

Majd 2 hét műlva :)

25 hkm

2012. máj. 22. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!