Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
sziaszotk mar elob is irtam ide mutotek laparoskopal vagy 4-5 hete azutan nemjot meg meg mindeg de kozbe a paromal probalkozunk szeretnenk babat . szerintetek lehecseges ? amugy enyhen szurkal a hasamajaba es megvanag dudzadva a melejim de mar ojan erzekenyek en nemtudom mi lehet ez vagy terhes vagyok vagy most fog megjoni szerintwetek am holnap szeretnek csinalni testet csak nembirtam ki hogy nekerdezek
2012. máj. 21. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:

úh..nem tudom honnan írsz vagy miről de ezt elég kibogozni..

akkor csinálj tesztet és megtudod , holnap reggeli első pisiből 10 es érzékenységűvel.

2012. máj. 21. 18:25
 2/9 A kérdező kommentje:
bocsi hat en slovak vagyok ...az mijen ido utan mutasa ki ?
2012. máj. 21. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Aktus után 14 nappal általában
2012. máj. 21. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:

hogy hogy milyen idő után?..

a 10 es érzékenységű teszt a legérzékenyebb.

általában azért megszokták várni hogy kimarad-e a vérzés,.

ha elmarad 1-2 napot akkor lehet tesztelni,de sokan nem bírnak várni, ezért tesztelnek menszesz előtt 1-2 nappal már és jobb esetben már halvány pozitívat

egyébként te tudod hogy menszesz előtt milyen tüneteid vannak?

ha most talán mást érzel talán reménykedhetsz, de az is lehet hogy csak becsap a szervezeted.

remélem pozitív lesz az a teszt, de ha nem várd meg míg megjön vagy nemjön, és pár nap múlva tesztelj újra reggeli első pisiből, abban van a legtöbb hcg koncentráció.

2012. máj. 21. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát sajnos jobbat én sem tudok, mint hogy csinálj tesztet! Szurkolok! Amikor terhes voltam nekem is has szurkálással és melleim érzékenységével kezdődött! De ez mindenkinek más, más! Szóval akár az is lehetsz! Mivel műtöttek? és mióta késik a bajod?
2012. máj. 21. 18:32
 6/9 A kérdező kommentje:
4-5 hete mutotek laporoszkopal a petefeszkemen volt egy 2 cm cysta ugy jotek ra hogy februartol nemjot meg nekem a menstruaciom 19 ediken aprilisban elkesztem pecsetelni az nap megalopitotak hogy cistam van es rogton meg is mutotek az utan nemjot meg nekem mar lasan 5 hete de a paromal eldontotuk hogy szeretnenk babat es mint joban letem elkesztunk probalkozni .. amikor megszokot joni nemszokot fajni a melem ... nemtudom de ojan reg szeretnek kisbabat regeben a parom meg nemakart ..most igen else tugytok kepzelni mijen orom ha nemis vagyok terhes de ez egy remeny hogy az lehetek
2012. máj. 21. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
még csak ezutt várja., nem késik még.
2012. máj. 21. 18:37
 8/9 A kérdező kommentje:
ez az akit ismerek vagy akivel irtam vagy rokton jot meg vagy par napra ra montak mar hogy szamolni kel a mutetol... de nekem megjot vagyis pecseteltem a mutet napjan de ha szamolom akor is kesik en nemtudom ez hogy van mindenkinel mas de a dokim is elmonthatna de a mutet utan eltunt mint egy kanfor en nemertem es meg amikor szukseg van ra akor elmegy valahova amikor meg itvan en nemtudok meni ...
2012. máj. 21. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha akarod nekem írhatsz privat szlovákul és szlovákul válaszolok neked:)

aj ja som slovenka:)

2012. máj. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!