Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek a Clearblue...

Mi a véleményetek a Clearblue terhestesztről? Milyen érzékenységű e teszt? 10-es vagy 25-ös? Mikor használjam fel?

Figyelt kérdés

Ma vettem e tesztet és azért ezt mert a kérdésemre a patikus ajánlotta. Olyat kértem ami esetleg a nemvárt elött is képes kimutatni azt ha babás lennék.

Nekem 24-én kellene megjönnie és szerintetek mikor használjam el a tesztet. Mikor lehet az amikor már nagyjából mutatnia is kellene valamit.

A válaszokat előre is köszönöm.

2012. máj. 21. 10:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok.. Nem jók a linkek, nem tudom megnézni őket!
2012. máj. 22. 12:08
 12/13 A kérdező kommentje:

Jaj. Köszönöm hogy, szoltál.

Megpróbálom egyesével hátha úgy nem lesz hiba.

Előbb egyszerre másoltam be.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezt az utolsót egy hölgy készítette nekem. Azt mondja lát ott valamit de ne éljem bele magam. Állítólag a "szellemcsík" nem látszik a negatívon csak a rendes.

[link]

2012. máj. 22. 12:36
 13/13 A kérdező kommentje:

Na nekem most sem sikerült hogy, egyesével másolgattam be.

Így megadom azon kérdésem elérhetőségét ahol meg tudod nézni és köszönöm hogy, fáradsz miattam.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. máj. 22. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!