Mi a véleményetek a Clearblue terhestesztről? Milyen érzékenységű e teszt? 10-es vagy 25-ös? Mikor használjam fel?
Ma vettem e tesztet és azért ezt mert a kérdésemre a patikus ajánlotta. Olyat kértem ami esetleg a nemvárt elött is képes kimutatni azt ha babás lennék.
Nekem 24-én kellene megjönnie és szerintetek mikor használjam el a tesztet. Mikor lehet az amikor már nagyjából mutatnia is kellene valamit.
A válaszokat előre is köszönöm.
Kedves utolsó én sokmindent olvastam a barnázásról de sokan terhesek is voltak.
Én ezen az oldalon böngézgetek sokat és itt van rengeteg de rengeteg történet a barnázásról.
Ha nem lesz ebből rendes vérzés akkor azért érdemes még egy tesztet készíteni de szerintem 24-én.
Feltétlen írd meg mi van veled jó!!!!
Előre is köszönöm
Kedves Válaszolóim!
Én ma reggel így 24-e elött nem bírtam ki hogy, ne használjam fel a tesztet.
Sajnos negatívat mutatott.
Megint eltelt egy hóna és megint csak elkeseredés van belőle és ez azért nagyon rossz mert a tünetek alapján az elmúlt lassan három évben össze vissza 2 tesztet vettem ezzel együtt.
Ez a harmadik baba nem akar összejönni.
Pedig én meg vagyis mi annyira szeretnénk.
Én nem görcsösködtem ebben a 3 évben csak ebben a két alkalomban mert eltérő volt a szokottól.
Szerintetek nem lehet valami baj amin esetleg doki segíthet?
Esetleg ha érdekelne valakit akkor bemásolom mindjárt ide a másik kérdésem amibe leírtam röviden az elmúlt fél hónapot hátha valakinek feltünik valami.
Meg köszönöm ha írtok véleményeket.
Kedves Utolsó!
Nagyonszépen köszönöm a bátoritásod.
Bár úgy lenne hogy, 2 nap múlva látható lenne.
Csak az a baj hogy, egy jó két hét óta tart ez a mindjárt megjön érzés.
Tegnap délután megerősödött és ötletem sincs mitől lehetett egyáltalán ami miatt egy jó két hete tart ez.
Mondom most erősödött.Azt hittem a ciklus.hu-nak lesz igaza és ma megjön de eddig semmi. Szerintem 24-én beköszönt de meglátjuk.
Reményem nincsen de megírom mi lett.
Még egyszer köszönöm hogy, írtál nekem. :-)
Belinkelek ide néhány képet. Megnéznétek jelenthetnek e valamit?
Sajnos nem figyeltem mikorra lehetett ilyen mert ahogy, csak egy csíkot láttam le is törtem.
Hazajöttem az oviból és ki akartam dobni és akkor láttam mi az a halovány csík.
Jó pocsék képek tudom de ez volt a maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!