Ha most 15-én volt peteérésem, akkor 25-én már tényleg tesztelhetek?
Figyelt kérdés
Az egyik terheskalkulátoros oldalon olvastam, hogy 25-én lehet már tesztelni, de 10 nap nem túl korai még a peteéréstől? Én úgy tudtam két hetet kell várni.2012. máj. 20. 13:01
1/14 anonim válasza:
Szerintem az még korai.Biztosat a nemvárt mensi elött 2-3 nappal mutat.Sokszor még akkor sem.Nekem csak a kimaradt mensi után lett pozitív a tesztem mindkét terheséggel.
2/14 anonim válasza:
10es tesztel meg probálhatod de reggeli elsö vizeletböl!
3/14 anonim válasza:
A helyedben én még egy kicsit várnék, sokszor negatív eredmény jôn még ki ilyenkor akkor is, ha ott a pici a pocakban. A nemvárt után 1 nappal már biztosabb eredményt kapsz, és nem is keseregsz feleslegesen.
4/14 anonim válasza:
Szia! Nekem is 15-én volt peteérésem, sőt, a tünetek alapján talán egy-két nappal előtte. Szerintem is korai lenne a 25-i teszt, én megvárom a 28-29-et, habár az való igaz, hogy vánszorog az idő, és nagyon izgulok, hogy pozitív legyen. Sok szerencsét a pozitív teszthez mindannyiunknak! Majd írd meg az eredményt!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi, írok mindenképp! Nektek is sok sikert
Hát igen, lassan megy sajna az idő...:)
2012. máj. 20. 13:33
6/14 anonim válasza:
Korai még a tesztelés, hisz a pé-től számított 7-10. napon történik a beágyazódás és csak azután kezd el termelődni a hcg.
Nekem 12-én volt pém, én 26-án tesztelek.
7/14 anonim válasza:
Szerintem várd meg a 29-ét! Ha akkor nem jön meg,akkor 30-án az első pisiből már mehet is a teszt! :) Az már szinte tuti biztos eredmény! :) Sok sikert! :)
8/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Csináltál ma tesztet?
9/14 A kérdező kommentje:
Nem még, nem merek:) Inkább várok még pár napot:)
2012. máj. 25. 15:14
10/14 anonim válasza:
Nyolcas vagyok. Teljesen megértelek, nekem is 15-én volt peteérésem (a cilkus.hu szerint), és én barom, ellőttem egy tesztet szerdán...nem kellett volna, persze, h negatív lett. Teszteljünk együtt :) Ha nem jön meg addig, én jövő szombaton újra megpróbálom, addig meg reménykedem, h a görcsök nem menstruációt jeleznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!