Van aki mostanában készül lombikra? Az idén? Van kedvetek beszélgetni?
Sziasztok.
Csatlakozom én is ha nem baj.
Mi áprilisban voltunk konzultáción, de fele vizsgálat már megvolt az itthoni dokimtól. Vidéki vagyok, és Pestre járunk fel. Már megvoltak a kötelező vizsgálatok, majd 1 hét múlva megyek vissza a dokimhoz, hogyan legyen tovább. Doki júliusra tervezte. Az első lombikom lesz. Izgulok.
Megkérdezhetem ki hova jár?
Üdv.: R
Mi Szegedre járunk. Június 6-án kezdek fogamzásgátlóval. :) De még nincs meg minden vizsgálatunk...
(1. válaszoló vagyok)
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nektek is fizetős a sok-sok vizsgálat? Mert én kaptam egy árlistát, amin a konzultáció 15000 és a többi vizsgálat is mind fizetős. Ha itthon megcsináltatom, akkor nem, de gondolom a beültetést megelőző ultrahang, hormonvizdgálat, hogy mennyi hormonadagolás kell, ilyenek is külön fizetősek??
Vagy azokat is meg lehet csináltatni helyben itthon??
11-es vagyok: mi Győrbe fogunk járni.
Kedves első válaszoló, megkérdezhetem, hogy miért kezdtek fogamzásgátlóval?
Kedves utolsó! Én már eleve úgy állok neki, hogy fizetni kell mindenért, de talán ez nincs így teljesen. Hormonvizsgálatot csináltathatsz tb-re is, ha jól tudom.
Sziasztok! 2. vagyok. A héten kezdem el a szurikat, ha megjön a menstruációm. Antagonista protokollom lesz! Egyébként a BMC-be járunk!
Nekünk 2 hormonvizsgálatért kellett fizetni, a többi TB-re ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!