Nektek melyik jött be jobban a hőgörbe vezetés vagy az ovu teszt?
Figyelt kérdés
hőgörbét vezetek,az első hónapba elég szép görbém lett volna ha az állítólagos ovu után 6. nem esett volna le nagyon.A múlthavi nagyon csúnya volt,az ehavin meg rájöttem hogy volt nap mikor elaludtam közben és nem ment fel a hőm.De most elég szépen néz ki megint.Jobb lenne az ovu teszt?Higanyosal mérek és mindent betartok.2012. máj. 18. 09:57
1/2 anonim válasza:
Szia! Én mértem a hőmet is,de nagyon nehéz egy 3 éves gyerek mellett mindig ugyan abban az időben mérni. 2 hónapig ovu teszteztem is. Kb. abban az időben mutatta,mint a hő. De ettől a hónaptól elkezdtem szedni az e-és a c vitamint. És én szinte biztos vagyok benne,hogy attól lett ennyire észrevehető a peteérésem. 4 napja,de főleg ma láthatóan sok tojásfehérje szerű nyák távozik belőlem. És ma még a hasam is görcsöl. Én ezelőtt az se tudtam,hogy az milyen,pedig mint már mondtam vagy egy 3 éves kisfiam,szóval voltam már terhes. Nekem ez nagyon bevállt.És senki ne mondja azt,hogy az nem az e vitamintól van,mert én szinte hihetetlennek tartom,hogy pont most lett ennyire észrevehető,mikor már kb egy fél éve figyelem,és fehér folyáson kívül még sose volt más. A napokban együtt voltunk,remélem lesz eredménye. De én úgy tudom,hogy a hőmérőzés a legpontosabb,de csak ha teljesen betartod a szabályokat. Ugyan abban az időben méred,nem mozogsz,és 5 percig bent van. Minden jót.
2/2 anonim válasza:
Nekem az ovu teszt jött be egyértelműen, mert a görbe semmit nem mutatott, hiába tartottam be mindent pontosan. Papíron vezettem, azonos időben mértem - mégsem látszott ovu rajta.
Pont tegnap láttam egy kérdést, ahol linkeltek be egy görbét, na az enyém is ugyanolyan volt, de az ovu teszt mutatta a peteérést, így arra alapoztunk - sikerrel:D
Itt a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!