Babci kérdése:
Ez lehet beágyazódás? Kitolódhat a mensi ha kitolódik a peteérés?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el ovu tesztet használni.Az ovu teszt a 16. napon lett pozitív és a 17. napon is nagyon erős pozitív lett,majd a 18. napon lett negatív.A 17-18 napon voltunk együtt a párommal.A mensit péntekre nem várom elvileg,de most,hogy kitolódott az ovulációm akkor a mensi is kitolódik ugyan úgy?Illetve ma olyan mindjárt megjön érzésem van,a mellbimbóm meg nagyon viszket.Fürdés utáni törölközésnél láttam,valami nagyon halvány barnás foltot a törülközőn.Ez szerintetek beágyazódás vagy a mensi előjele?2012. máj. 16. 22:21
1/2 anonim válasza:
Igen, ha a peteérés kitolódik, akkor a menzesz várható időpontja is, mert a menzesz az ovuhoz igazodik, mivel meg kell lennie a kb. 14 napos luteális fázisnak ahhoz, hogy az embrió rendesen megtapadjon.
Rám ez igaz is. Én az ovufájdalomból tudom, hogy nagyjából mikor van, és mindig rá kb. 2 hétre jön meg. Mikor egy betegség miatt csúszott 1 hetet a peteérésem, a menzeszem is "késett" 1 hetet.
2/2 anonim válasza:
Szia, én mint ellen példa...
Az én első negatív napom is a 18. napon volt. Ma vagyok a 11dpo-n elvileg, de az én luteális fázisom nem igazodott a peteéréshez, és megjött.
Halvány barna cseppel kezdtem és már mensi van.
Nem tudom, de remélem neked sikerült!!
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!