Honnan tudom hogy mikor van peteérésem, és mikor vagyok a legtermékenyebb? most megjött 10. én és csak 2 napig volt meg
Kedves Kérdező!
Esetleg írd meg a ciklusod.
Ha mondjuk 30-31 napos lenne és most 10-én jött meg, ez volt az első nap akkor a kb ovu nap a 24-e. + - 2-3nap.
Ebben az időszakban érdemes 2 naponta együtt lenni.
De azért az érdekes hogy, csak 2 napig volt meg.
Szerintem ez nem jó.
Pont ma olvasgattam hasonló menzi időkről és többen babásak lettek azért volt ilyen rövid a menzi ideje.
Esetleg ez nem lehetséges? A baba, már most?
Majd írj
Bocsi
azt még elfelejtettem írni hogy, az ovulációt a hüvely váladékának figyelemmel kísérésével is könnyebben meg lehet állapítani.
De olyan lehetőség is van hogy, egy hőmérő segítségével állapítsd meg a peteérésed időszakát.
Minden nap, (lehetőleg reggel-felkelés előtt)ugyan abban az időben beteszed a szádba és feljegyzed a kapott hőt.
Erre a célra segítségedre lehet a www.ciklus.hu.
Ezen az oldalon minden nap vezetheted a hődet és egyéb adataidat.
Remélem a válaszaimmal segíthettem.
Ha valamiben még tudok szívesen segítek.
Kedves Kérdező!
Köszönöm hogy, írtál.
Az uh-ról annyit hogy, a második gyerekemnél pl az elmaradt mensim első napján teszteltem és pozitív volt.
Hívtam a védőnöt nagy boldogan és azt mondta 10nap múlva menjek dokihoz. A dokival ott "veszekedtünk" hogy, nem látja a babát én meg ott erősködtem hogy, de hát a teszt pozitív stb.... Mire megtalálta én már be voltam tojva.
De ha nem lett volna a teszt akkor elhittem volna neki hogy, nincsen baba.
Szóval nem volt semmi. Meglett hála az égnek.
Egyébként ha 13 volt az első mensis napod akkor onnan számolva kb 25-26-27-én lehetett kb az ovud.
Nem tudom voltatok e együtt ezekben a napokban.
Tudod sok helyen olvastam hogy, sokan barnáztak a mensi első napjaiban volt akinek megjött de hamar elmúlt....
Szóval lehetséges a baba 50-50%
Olyan van a saját magam esetében is hogy, egyik hónapban erős (itt probálkozok intenzívebben) és a másik hónapban gyengébben jön meg. A doki elmagyarázta miért de most nem tudnám elmondani ebben a pillanatban.
De azért nekem a gyengébb hónap is tovább tart mint 2 nap.
Ha késöbb volt a pé-d és nincs elég hcg a szervezetben simán mutathat egy teszt negatívat. Főleg egy 25-ös.
De a hcg 2 naponta duplázódik a szervezetben úgyhogy, azért a hétvégén már kéne mutatnia tutit.
Hétfőn pl ha biztosabbra akarsz menni.
Írj meg mindent jó:-)
Kedves Kérdező!
Igen igen fent vagyok. Azon a néven amit kiír ez az oldal is.
Látod én is erre próbáltam utalni amit az első terhességedre is írsz. Nem kizárt a baba.
Ha elalszanak a gyerekek visszajövök és írok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!