Ha ma páfrányos a mikroszkopóm akkor mikor lesz peteérésem? 24óra múlva azaz holnap? Akkor holnap időzitsünk?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 20:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem már most is az van. Két napon belül legyen az "akció", de minél előbb, annál jobb :)
2/7 anonim válasza:
Nekem még a mensi alatt is páfrányos volt. Soha nem jött be, amikor páfrányos volt. Képzeld el, hogy a múlt hónapban a 10.napotól folyamatosan minden áldott nap még a mensi alatt is és ma is azóta 100%-os páfrányos.
Nem is értem. Régen ilyen nem volt ezzel az ovu teszttel.
Neked sok sikert hozzá!
Én átpártoltam a vizeletmintás ovu teszthez, az a tuti!!!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszaitokat.Énis ovuteszteltem eddig,csak elfogyott.Iszonyat nehéz ezt figyelni.
2012. máj. 15. 09:29
4/7 anonim válasza:
2. válaszolótól kérdezném, nem lehet, hogy valami gond lett a hormonjaiddal? Csak jószándékból kérdezem, ugyanis a páfrányos minta valamelyik hormon megjelenenését jelzi, normális esetben 2-3 napig. Javítsatok ki, ha tévedek. Nem hinném, hogy a mikroszkóppal lenne a gond, nekem mindig rendesen mutatta a peteérést (PG53). Olyan is lehet, hogy valakinek nem pont vagy nem csak a ciklus közepén van peteérése, van olyan nő, aki mensi alatt esik teherbe. De olyat még nem hallottam, hogy valakinek (hormonkezelés nélkül) hosszabb időn keresztül folyamatosan lenne peteérése.
5/7 anonim válasza:
Hát én sem hallottam, hogy ilyen sok ideig lenne valakinek peteérése. Amúgy tegnap is kipróbáltam és tegnap is full páfrányos volt. Nem értem.
A hormonjaimmal miden OK, voltam 3. és 21. napos vérvételeken és minden tényleg jó volt.
ezért nem értem. ????
6/7 anonim válasza:
A peteérésed lezajlott, de ez kevés a terhességhet. A petesejtet hordozó tüszőnek meg is kell repedni, helyén pedig egészséges sárgatestnek kell keletkeznie.
7/7 A kérdező kommentje:
14. napi uh-n 19mm-es domináns tüszőt néztek és 14 mm-es nyálkahártyát.Clostybegitet szedek,ugyh remélem sikerül....
2012. máj. 20. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!