1,5 honapja hagytam abba a fogamzásgátlot a mensim a 27. dik napra meg is de nem olyan volt mint szokott lenni.1-2 napig tartott és nagyon kevés! Mitöl van ez?
Miota elmult a mensim azota fehér folyásom van!Mitöl van ez?
Vagy ez természetes? Kicsit megijedtem hátha valami bajom van! Ma vangyok a 12.dik napon most vannak a termékeny napok a ciklus.hu szerint 18-23ig! Már érzem a petefészkem is kicsit szurkál! Babát szeretnénk és dolgozunk is rajta:DD!
Én is pont másfél hónapja hagytam abba a Lindynette 20 szedését. az előző hónapban nagyon rosszul viseltem a hasfájásokat, a hányingert amit a gyógyszer abbahagyása okozott. nekem 30 napra jött meg a gyógyszer után és nekem is alig volt észrevehető.
mi is próbálkozunk, de félek,hogy a gyógyszer nem ürült még ki a szervezetemből és emiatt produkálok hányingert és hasszúrkálást. a tesztem is negatív lett az előző hónap után:(
tegnap kezdtem el szedni E-vitamint, állítólag segíti a megtermékenyülést. hallottatok már erről??????????????,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!