Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtökön megyek röntgenes...

Csütörtökön megyek röntgenes HSG-re és nagyon félek. Leírnátok, hogy nálatok hogyan zajlott a vizsgálat?

Figyelt kérdés

Mit vittetek magatokkal, stb. Szeretek mindenre felkészülni előre, ezért elmesélnétek, hogy milyen volt?

Köszi. Remélem utána gyorsan sikerül a baba :-)

2012. máj. 14. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Vinni kellett köntöst, törölközőt, papucsot meg minden ilyesmit 1napi cuccot. Nekem 8.ra kellett menni, át kellett öltöznöm hálóingbe és várni. 10 órakor jöttek elvittek a röngenhez fel kellett feküdni egy asztalszerűségre lábaimat szétrakni, mint egy sima nőgyógy vizsgálatnál, bevezették azt a bigyót (kicsit kellemetlen, de egyáltalán nem fáj) 4 percig nézték közben nyomták belém a kontraszt anyagot, és már toltak is vissza a kórterembe. Mehettem zuhanyozni. Du 3 kor már mehettem is haza.
2012. máj. 14. 17:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtad :-)
2012. máj. 14. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 8-ra kellett mennem,átöltöztem,kitöltöttem valami papírokat!Saját lábon elmentem HSGre és saját lábamon is mentem vissza Másfél óra pihi és goo haza!Nem vittem semmi extrát!Könyvet,betétet,kaját,üdítőt!
2012. máj. 14. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia, én hétfőn megyek, nekem azt mondták, hogy vigyek betétet és fájdalomcsillapítót. Szó nincs semmilyen befekvésről, elég lazán kezelik.

Én is nagyon félek, leírnád majd, hogy mi volt, ha túl vagy rajta?

2012. máj. 16. 09:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen leírom majd holnap, hogy mi volt. Parázok nagyon, de majdcsak túl leszek ezen is.
2012. máj. 16. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi, remélem minden rendben lesz, várom, hogy írj!
2012. máj. 17. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!