Vállalnál 44 évesen babát?
Ha nem lenne még gyerekem és teherbe esnék, akkor igen, de ha úgy, hogy nem védekezünk természetesen nem fogan meg, akkor nem erőltetném már, mert a természet nem véletlenül szól közbe...
Ha már lenne, akkor biztosan nem, mert egyébként azért az már kicsit késő a gyerekvállalásra, abbóla szempontból, hogy ha arra gondolsz, hogy fel is kell nevelned, akkor 65 éves leszel, amikor érettségizik, egyrészt a lelki fejlődése szempontjából sem mindegy, másrést pedig gondolj bele, kb 70 leszel mire mondjuk diplomázik, nem fogod tudni támogatni a nyugdíjadból úgy, mint ahogy mondjuk a társait támogatják a szülei, ha egyáltalán megéred, hátránnyal indul az életben úgy, hogy ő semmiről sem tehet. Pont amikor az egzisztenciáját építgeti, ő is családalapítás körül lesz és az embernek általában olyankor nagy szüksége van a támogatásra, te már valószínűleg betegségekkel fogsz küzdeni, téged kell majd támogatni, ápolni, mire gyerekvállalás közelébe ér, te meghalsz. Gondold át, hogy ezt szánod-e a gyerekednek...
Én 37 vagyok. A párom 62. Még nincs közös babánk.
Semmit sem szeretne jobban az életben, mint egy babát!
Nagyon odavan érte!!!! Mindenét odaadná érte!!!
Ha csak 5 évig szerethetné a kicsit, már megérte neki.
Sokan nem értik meg. DE én megértem. Tudom, mit érez. És én megadom neki a babát. Imádkozom, hogy sok boldog éve lehessen együtt a gyermekével.
Nem mindig a kort kell nézni.....
Nem mindig a kort kell nézni...hát erre csak az a válaszom hogy nem bizony!A gyerek érdekeit is,azt hogy ő mit szeretne,én pl,magamból indulva ki,nem szeretem volna 5 évesen elveszíteni az apám,sőt még most sem,pedig 39 vagyok,igen is szükségem van,volt a szüleimre és itt nem az anyagiakra gondolok,hanem a lelkemre,mert kihez megy az ember ha valami bántja,ha valamit nem tud?Én mindig a szüleimhez fordulok...kinek mondja el azt ha boldog...az én életemben sok olyan dolog történt,jó és rossz is,amikor csak úgy éltem túl vagy csak úgy tudtam igazán örülni hogy a szüleim mellettem voltak,és amit még nagyon köszönök nekik hogy adtak nekem 2 testvért,akik mellettem lesznek akkor is ha már ők elmennek....Gondoljatok bele az életben hány olyan nagy nap van amikor borzasztóan tudd hiányozni egy szülő pl,anyák napja,esküvő,születésnap,érettségi,diplomaosztó,gyermek születése...
9# válaszoló voltam
Igen, egyetértek azokkal, akik boldogok, hogy jó kapcsolata van a szüleivel és felnőttként is hálásak azért, hogy vannak neki.
Csúnya dolog, amit mondok, de én inkább választottam volna 5 boldog évet az apámmal, mint az eddigi életemen át tartó rossz viszonyt, emlékeket, stb.
Egyébként egy közeli ismerősömről van szó, aki most 43 éves, és fiatal párja van, akinek még nincs családja (a nőnek már van gyereke), és mérhetetlenül boldogok együtt, nagyon szeretik egymást, és a srác azt is bevállalná a nőért, hogy lemond a saját gyerekről, de félek, hogy bizonyos mértékig mindig egy fájó pont lenne a kapcsolatukban, a nő lelkiismeretéről nem is beszélve, szóval szerintem így nem működhet egy hosszú távú kapcsolat, mert ez a gyerek kérdés rányomja a bélyegét.
Köszönöm a sok választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!