Viszonylag nehéz fizikai munkát végzek (cukrász vagyok, ami álló munka, sok emeléssel és hajolgatással), mindig nagyon elfáradok és a hátam is fáj. Árthatok a babának?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül, de ha közben terhes lennék , ártanék az éppen csak megfogant babának?Múlt hónapban 5 napos késés után jött meg, de nagyon furcsa volt, kb. 1,5 napig tartott és nagyon csúnya véres, szinte darabos volt. Akkor is sokat melóztam. Lehet, hogy baba volt? Vagy azért bírja a gyűrődést a magzat? Mennyire terhelhetem magam, főleg a tudattal, hogy lehet most összejött? Aki tud ezzel kapcsolatban valamit, kérem írjon. Előre is köszönöm.2008. ápr. 22. 17:59
1/1 anonim válasza:
Szia! Itt sokan írták már,hogy ha a baba megakar születni akkor megfog. De ez nem így van. Nekünk is kell tennünk azért,hogy biztonságban legyen ott a szívünk alatt. Sajnos dolgozni muszáj talán annyit tehetsz,hogy a nehezebb feladatokat ami erőltetéssel jár valaki másra bízod biztos megérti,hogy miért. Ha egyedűl kell csinálnod a feladatodat mert az a munkád ne gondolj ilyesmire,hogy most lehet,hogy terhes vagyok. De álltalában az emelés a méhet nem érinti,mert nem arra emelsz hanem derékra. Amúgy én 7hetes terhes voltam mikor költözködtünk,bár a férjem megtiltotta,hogy cipekedjek de én nem bírom a rendetlenséget körülöttem és csak nem bírtam ki,hogy ne emeljek. De nem lett semmi gond belőle. Ne izgulj nem lesz semmi probléma ha sikerűl teherbe esned. A vérzésed meg persze bármikor bennt lehet a pakliba,hogy elvetéltél. Ne izgulj,sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!