Vajon még reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Szurkál a hasam,száraz voltam délutánig,de most nedves a hüvelyem,folyásom nincsen,vagyis csak maszatolás szerű világos "barnás" valami és kevés.Hétfőre nem várom.A hőm még mindig jó 37.1 reggelente.Tudom,hogy mensiig még leeshet.Amire igazán kíváncsi vagyok,hogy eddig teljesen fent volt a méhszájam,de most elérem...ami igazán furi az az,hogy nem vízszintesben érzem a méhszájamat,hanem,mintha függőlegesen lenne.Tudom,hogy így hülyén hangzik,de nem tudom másképpen körül írni.Ilyent még nem éreztem.Viszont semmi menses tünetem nincsen,azon kívül,hogy most szurkálgat a hasam.Köszi a válaszokat!2009. jún. 25. 21:37
1/7 anonim válasza:
szerintem ez menses lesz.:-( sajnálom!
2/7 anonim válasza:
vizes folyás menzi jele!Barna folyás még inkább, és attól hogy a hőd fent van még lesehet és megis jöhet!neke is volt hogy fennvolt a hő és aznap megjött!
a másik hogyha a méhszáj lent van akkor menzi lessz!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi:(Egy újabb kudarc
2009. jún. 25. 21:45
4/7 anonim válasza:
Ne így fogd fel hanem ,hogfy új hónap= új remény!
5/7 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,köszönöm a vigasztalást...csak már nagyon akarjuk a babát.
2009. jún. 25. 22:12
6/7 anonim válasza:
Nem szeretnélek kioktatni ugyanabban a cipőben járunk mi is de sztem a hozzáállás fontos. Ne akarjátok azt a babót hanem egyszerűen csak várjátok. Ég és Föld a különbség.
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem mi hamarabb sikerül nektek is a bébi!Te mikorra nem várod?
2009. jún. 26. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!