Vajon baba vagy sem? Nem tudom, hogy reménykedhetek-e még?
Ebben a ciklusban nem is foglalkoztam a terhesség gondolatával sem, mert amikor kellett volna negatív volt az ovuteszt. Múlt pénteken-szombaton kellett volna megjönnie, de semmi. Tesztek negatívak, viszont folyamatosan émelygek, hányingerem van, és feszülnek a melleim. Mellékelem a görbémet is. Légyszi segítsetek!
Szia!
Nem fog hülyének nézni, teljesen jogosan fordulsz hozzá! Ha nem volt peteérésed, attól is késhet a mensesed, sőt, az lenne fura, ha peteérés hiányában is időre jönne a vérzés. A tüneteidet okozhatja az is, hogy szeretnéd érezni őket. Bár én a hasfeszülésre azt mondanám, hogy azért van, mert nem lökődött le a méhnyálkahártya.
A görbékhez nem értek, bocs.
Persze, lehet, hogy mégis volt egy kósza ovu valamikor, amikor nem figyelted, és mégis baba van a dologban. Ez esetben ha másképp nem is, de egy vérvétellel kiderül.
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!