Kb.2-3 napja vettem észre, hogy gömbölyödik az alsó hasam. Nem híztam, tehát nem háj. Menszeszem igaz megvolt, de más volt, mint szokott. Szerintetek lehet terhes vagyok? Volt már valakinek hasonló?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 20:13
11/13 A kérdező kommentje:
Ma megyek el nőgyógyászhoz délután:)De szerintem nem lesze semmi, mert ha terhes lennék azt csak érezném?Nincs hányingerem abszolut,Csak fáradt vagyok kicsit.De megírom mindenképp mi volt
2012. máj. 15. 08:58
12/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes!:(semmit nem talált az orvos azt mondta minden rendben van, de a biztonság kedvéért vegyek egy tesztet.De nem fogok.
2012. máj. 15. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!