Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt beágyazódásos...

Akinek volt beágyazódásos vérzése-barnázása, annak hány nappal ezután mutatta ki a teszt a terhességet?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg egy 10-es teszt a vérzés-barnázás elmúlása után hány nappal tesztelt pozitívat?
2012. máj. 11. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
4 napra rá halvány volt a 2.csík, 26-27-28 nap barna maszat. Nem is gondoltam, hogy terhes vagyok, mert így szokott megjönni, csak mikor már 3. napja nem jött semmi akkor vettem tesztet, másnap meg is csináltam. nem tudom milyen érzékenységű volt a teszt.
2012. máj. 12. 08:20
 2/4 anonim ***** válasza:

31.-én negatív teszt, 1.-2. barnázás, 3. nap erős pozitív.

Szerintem nem 10-es tesztem volt, hanem 25ös.

2012. máj. 15. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok,hogy itt kèrdezek,de ehez kapcsolodna az én kèrdèsem is. Kb. 3.-àn lehetett pè-em.Dolgoztunk a babàn ezerrel...:) Szombaton (12.-e) pici barnàs folyàs,alig èszreveheto,inkàbb csak a wc papiron. Vasàrnap semmi,tegnap+ma megint nagyon kis mennyisègu barna folyàs. Szombatra gondoltam lehet a beàgyazodàs miatt,de az tegnap+ ma is tartana mèg? Normàlis ez? Ha esetleg sikerult a terhessèg,nem gond a napokig tarto barnàzàs? Ugy hallottam utalhat esetleg hormon-problèmàra...Nem tudom mire gondoljak.(Hozzàteszem,rendes mensi elott nem szoktam barnàzni)

Koszi a segitsèget!

2012. máj. 15. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:

"tegnap 16:25"

Ha amúgy normálisak a ciklusaid és ilyet még nem tapasztaltál, akkor nem valószínű, hogy hormon-gond. Nekem sokszor van barnázás, még középidőben is, és az tényleg a hormonok miatt van (de a ciklusaim is furák - 42-80 naposak is vannak)

A beágyazódásra azt olvastam, hogy az együttlét után 5.- 12. nap között lehet, +- egy-két nap, mire "kijön" a barna nyálka. Ha jól számolom, akár bele is férhetsz :)

Viszont ez még nem jelenti azt, hogy nem fog megjönni. Sajnos én már teszteltem reggel pozit, aztán estére megjött.

Még várj - ha tudsz - néhány napot, és tesztelj. Nekem azt mondták, hogy ha 18. nap után (DPO)érdemes tesztelni.

K

2012. máj. 16. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!