Akinek volt beágyazódásos vérzése-barnázása, annak hány nappal ezután mutatta ki a teszt a terhességet?
31.-én negatív teszt, 1.-2. barnázás, 3. nap erős pozitív.
Szerintem nem 10-es tesztem volt, hanem 25ös.
Ne haragudjatok,hogy itt kèrdezek,de ehez kapcsolodna az én kèrdèsem is. Kb. 3.-àn lehetett pè-em.Dolgoztunk a babàn ezerrel...:) Szombaton (12.-e) pici barnàs folyàs,alig èszreveheto,inkàbb csak a wc papiron. Vasàrnap semmi,tegnap+ma megint nagyon kis mennyisègu barna folyàs. Szombatra gondoltam lehet a beàgyazodàs miatt,de az tegnap+ ma is tartana mèg? Normàlis ez? Ha esetleg sikerult a terhessèg,nem gond a napokig tarto barnàzàs? Ugy hallottam utalhat esetleg hormon-problèmàra...Nem tudom mire gondoljak.(Hozzàteszem,rendes mensi elott nem szoktam barnàzni)
Koszi a segitsèget!
"tegnap 16:25"
Ha amúgy normálisak a ciklusaid és ilyet még nem tapasztaltál, akkor nem valószínű, hogy hormon-gond. Nekem sokszor van barnázás, még középidőben is, és az tényleg a hormonok miatt van (de a ciklusaim is furák - 42-80 naposak is vannak)
A beágyazódásra azt olvastam, hogy az együttlét után 5.- 12. nap között lehet, +- egy-két nap, mire "kijön" a barna nyálka. Ha jól számolom, akár bele is férhetsz :)
Viszont ez még nem jelenti azt, hogy nem fog megjönni. Sajnos én már teszteltem reggel pozit, aztán estére megjött.
Még várj - ha tudsz - néhány napot, és tesztelj. Nekem azt mondták, hogy ha 18. nap után (DPO)érdemes tesztelni.
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!