Láttatok már ennél siralmasabb görbét?
Figyelt kérdés
A mai terhességi teszt, csak biztonsági okból készült, mert röntgenre kell mennem.
2012. máj. 11. 12:24
11/13 anonim válasza:
Na,meg is talàltam gyorsan :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
12/13 A kérdező kommentje:
14:19-es! Neked máskor is szokott lenni ilyen hosszú ciklusod? Én úgy tudtam, hogy hosszú ciklusnál nincs peteérés...
Utolsó! Köszi a linket :) Mindjárt el is olvasom!!!
2012. máj. 14. 14:29
13/13 anonim válasza:
Nekem szinte mindig hosszúak a ciklusaim, de ez most nekem is extra, inkább nem is részletezem... Inkább cáfolnám azt a kijelentést, miszerint hosszú ciklusnál nincs peteérés. Ez csak egy régen kialakult tévhit, amin még ma is előszeretettel lovagolnak. Erre számtalan példagörbét láttam már magam is az alább belinkelt oldalon, ahol magam is vezetem a hőmet. Érdemes megnézegetni őket, a sajátunkat egyből más megvilágításba állítja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!