Ha leesik a hő (36,8ról36,2re) 25. nap reggelre akkor biztos nem vagyok terhes? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
26naposak a ciklusaim,de most 12.nap volt pém.Tegnap és tegnap előtt barnáztam,ma is volt egy pici maszat reggelre,(korábban is mértem 2 órával a hőmet,mint szoktam). Tornáztam,lefürödtem,és azóta csak ha megtörlöm a papíron van valami csak. Most mi van? Cickás teakeveréket is ittam.Árthattam vele,ha mégis babás vagyok?2009. jún. 25. 13:32
1/5 anonim válasza:
Hallottam már olyat hogy valakinek a menzi idelyén leesett a hője, és utána ismét magas volt! szóval evvel csak azt akartam mondani hogy még bármi lehet, ne ijedj meg! Nyugi! Várj pár napot és minden kiderül! Drukkolok neked hogy baba legyen!!!! Megírod majd hogy mi lett veled a továbbiakban???
+++
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Ma 36,5-re ébredtem de eléggé görcsöl a hasam.Sztem megjön.De majd még írok. Viszont ha megjön, PMS-re jó a barátcserje kapszula. 3.hónapja szedem.
2009. jún. 26. 05:27
3/5 anonim válasza:
Hát akkor sajna nem valszínű hogy sikerült, majd hátha a kövi hónap.
4/5 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb sikerülni fog....
2009. jún. 26. 09:13
5/5 A kérdező kommentje:
Új hónap új lehetőség!!
2009. jún. 26. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!