Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonvizsgálatnál mindig a...

Hormonvizsgálatnál mindig a 3. és a 21. napon kell menni vérvételre?

Figyelt kérdés
Nekem hosszú a ciklusom (40-50nap sőt néha még több is) akkor is a 21.napon kell majd mennem?? Vagy ez függ a ciklus hosszától?
2012. máj. 10. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem össze-vissza, hol rövidebb, hol hosszabb volt a ciklusom, és a 3-5. napon, illetve a 21-23. napon kellett mennem hormonvizsgálatra.
2012. máj. 10. 16:27
 2/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

a 21-ik nap teljesen jó lesz neked is. 40-50 napos ciklusnál valószínűleg nincs peteérésed, a 35-ik napon is ugyanaz lenne az eredmény : kevés progeszteron. Gondolom, pont ezért küldenek vérvételre.

2012. máj. 10. 17:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

És ha tényleg alacsony a progeszteron szintem, akkor erre valami gyógyszert fog írni a doki? (milyet szoktak?)

2012. máj. 11. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor csak a 2-5. nap között menj. Úgyse lehet belőni, hogy mikor van, vagy van-e egyáltalán peteérésed.
2012. máj. 11. 11:37
 5/8 A kérdező kommentje:
De abból is kiderül, hogy van e pém? VAgy abból mi derül(het) ki??? Vagy ilyen hosszú ciklusnál már tuti nincs? :(
2012. máj. 11. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is alacsony volt a progeszteron szintem, nem volt peteérésem, kaptam rá Clostilbegyt-et, és még abban a hónapban teherbe is estem, amelyikben szedtem.
2012. máj. 11. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Meg fogják tudni állapítani, lehet hogy vissza kell menned a következő hónapban is progeszteronszint mérésre (engem is több hónapon keresztül küldözgettek a ciklus rendszertelensége miatt), de végül a clostilbegyt segített.

1-es, 6-os voltam.

2012. máj. 11. 13:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! :)
2012. máj. 11. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!