Nincs peteérésem? Egy ideje mérem a hőmet meglepődtem, hogy milyen össze vissza van a hőm! Grafikon lejjebb!
Tudom,hogy nem ebbe a témába illik a kérdésem,mert nem szeretnénk babát,de talán itt értenek a legjobban a görbéhez,illetve a másik témakörben nem kaptam egyetlen választ sem! Szülés ota (4honapja)így néz ki a hőgörbém.
2honapig szoptattam, majd nagyon kevés lett a tejem,azután csak fejek, de rendesen menstruálok , napra pontosan meg szokott jönni.
Elnézést most látom,hogy elírtam,mert nem 4 honapja szültem, 4honapja menstruálok, (6honapja szültem)
Először is hol méred a hőd? Mert nyelv alatt kell, mindig ugyanakkor reggel felkelés előtt. Elég alacsonynak tűnik, mintha hónaljban mérnéd.
Ha 4 hónapja szültél, és még szoptatsz esetleg, akkor nem furcsa hogy nincs peteérésed. Majd lassan helyrejön.
A sok vérezgetés, az nem igazán jó, meg kéne nézzen emiatt a doki, ha pedig látott, akkor kis hormonprobléma is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!