Mi van olyankor ha pcos+ir laparral megműtöttek, régen sose mensiztem, most 28 napra jön de ugyan ugy nincs peteérésem?
Szia!
A hármas kezelés segít, ha kitartóan csinálod!
A műtét ideiglenes megoldás, de ha nem csinálod a diétát, mozgást, nem szedsz metformint, a ciszták visszatérnek. Türelem peteérést terem. :-)
Én 2 éve csinálom a 3as kezelést,és most volt csak a műtét két év után. és sem a hármas kezelés sem a mtét nem segitett.
A merionaltól nekem is volt tüszőm meg is repesztetteék de ahelyett, hogy megrepedt volna 2 nap alatt narancs nagyságúra dagadt mind2 petefészkem.
Lehet, hogy dupla adag tüszőrepi kellett volna neked. Megkérdezhetem van-e rajtad túlsúly?
Milyen inzulin értékeid voltak/vannak jelenleg? Mit sportolsz és mennyit? Milyen diétát csinálsz? Milyen gyógyszert szedsz és milyen adagban?
Bocsi hogy ennyit kérdezek, de valami oka kell, hogy legyen annak, hogy nem javulsz.
2 ampulla pregnylt kaptam 10000NE
51 kg vagyok
napi 1 órát biciklizem
diátét olyat csinálok amit meg birok enni mert minden átmegy rajtam.
De javarészt reggel valmai tk zsömi vag kifli felvágottal
tizórai ált. tk nasi
ebéd általában valami saláta és grill husi vagy grill zöldség
uzsi gyümi
vacsi meg hát az mindig ugyan az, mozarella sajt paradicsommal vagy tonhal paradicsommal
ezen kivül bármit eszek 30 perc mulva gyomorgörcs és hasmenés
Hát amiket leírtál, azok jónak tűnnek. Javult az IR-ed, amióta csinálod? Milyen gyógyszert szedsz? Nincs valami ételallergiád?
Mondjuk ha több szénhidrátot eszem, nekem is azonnal hasmenésem van. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!