Miért fogadta anyám negatívan a hírt?
A kormányban a helyedben nem bíznék.:)
Szerintem anyukád csak azért fogadta így a hírt mert elég fiatalok vagytok.Egyébként én 22 vagyok a párom pedig 25.
Mi is most várjuk az első babánkat 5 éve vagyunk együdt 2 éve külön lakunk.És nálunk sem ugrottak ki a szüleim a bőrükből.:D
De tudod nem érdekelnek.Nem nekik kell felnevelni a babát hanem nekünk,és mi úgy érezzük készek vagyunk rá.ne foglalkozz vele:majd megbékélnek mikor megfogják a kis unokát.
12hkm
Szerintem egyszerű a kérdésedre a válasz. Azért fogadta anyukád negatívan a babahírt, mert egyszerűen fiatalok vagytok még szülőnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne belőletek jó apa és anya. Elhiszem, hogy megbántódtál, én is azt tettem volna. Ha meglesz az unoka, úgyis a nagymama fog kibújni belőle.
Szerencsés helyzetben vagytok, hogy van állásotok, szakmátok, lakásotok, de akkor sem könnyű egy gyerek anyagilag. Bízom benne, hogy Nektek sikerülni fog :-)
Arra meg ne számíts, hogy az állam valami értelmes és kézzel fogható dologgal honorálja a gyermekvállalást, hiszen a családi pótlékot sem emelte 2009. óta.
kérdezd meg anyádat, hogy miért ilyen rosszindulatú veled? Hogy miért bánt titeket?
klassz lesz a csajnak ilyen anyóssal....
Kérdezd meg anyádat hogy ő is erre vágyott volna hasonló helyzetben az anyósától amit ő ad most nektek? És akkor viselkedjen így, ha valóban ezt a bánásmódot szerette volna annak idején.
Felé se mennék. A gyereket se mutatnám meg neki.
Hát 21 évesen azért túlzás hogy 5 szakmád van szerintem...
De mindegy.. kérdésedre válaszolva aggódik, mert fiatalok vagytok és elég nehéz megélni manapság.
Abban meg ne nagyon bízz hogy a kormány honorálja a gyerekvállalást... (olvastam a cikket én is) az csak duma...
24 hkm
Szia!
Szerintem Anyukád félt Téged. A meny-anyós viszonyban van egy kis féltékenység is, ami természetes. Lehet, azt szeretné, hogy az Ő "kisfia" legyél még sokáig, ám ha lesz egy új kisbaba, változnak a szerepek, biztosan Anyukád is formálódik!
Az én szüleim sem igen bíztak bennem, aztán 3 gyereket szültem, és én csak gyest kapok, de van ház a fejünk felett, nem éhezünk, és télen fűteni is tudunk...tehát biztonságban vannak a gyermekeink.Hidd el, minden jó lesz, főként ha több szakmát is szereztél, talpraesett lehetsz, és aki dolgozni akar, annak adódik is vmi!
Azt kívánom, örüljetek a Gyermeknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!