A gyermek tényleg minden szenvedést megér nektek? Annyira elvagyok keseredve!
Most végre kifogtam egy normálsi dokit!2.5évre....
Rendesen kivizsgált a férjemnek nincs baja, hála a jóistennek.
rákszürés eredményem is oké!,és nincs gyulladásom sem.
van peteérésem is,és cukorterhelésem és minden más hormonom oké,csak a prolektin szint nem!
Most ezt a gyógyszert addig kell szednem mig terhes nem leszek,ésha terhes lettem utánna is 3 hónapos korig mertha leteszem felmegy a szintem,és elis vetélhetek!Most mondta a dokim!Este 9 kor voltunk előjegyezve nála!
Tavaly szedtem ezt a bogyót 1 hónapig!olyan volt mint egy rossz álom!!!!!Nemtudtam aludni,mert teljesen eldugult mindkét orrjukam tőle!Egy csepp levegőt sem kaptam 1 hónapon keresztül!Nagyon rossz volt!Néha sem dugult ki!Mégha csak egyik dugulna el de mindkettő?
2 hónapmulva átjárahtósági műtétem lessz és lsg vagy mi!bedugnak egy csőbe megröntgenzik a fejem nem e daganat miatt magas a prolaktin szint!
hogy tudjam ezt úgy elviselni hogy ne keseredjek el?
Az első válaszoló vagyok!
A második válaszolónak nagy tapsot!!! Szebben nem is magyarázhatta volna el :)!!
köszönöm a válaszokat
Kedves első!Köszönöm szépen a választ .Sajnos nekem aztmondta a dokim hogy mást a bromocriptin helyett nemlehet szednem.kértem pedig hogy irjon mást ,de sajnos aztmondta a másik gyógyszert csak akkor irhatja fel,ha nagyobb dolog lenne a mellékhatása a bromocriptinnek.:(
Tudom nemkellene elkeserednem de nagyon rossz volt tavaly,és hogyha azt mondta volna a dokim hogy 2 hétig kell szednem akkor oké. na de igy hogy addig mig terhes nem leszek,és ez után még 3 hónapig ha terhes lesz..... hát kitudja mikor leszek terhes lehet még éveket kell várnom!Akkor addig érezni sem fogom az illatokat?
Ha nekem csak annyit kellett volna tennem a gyerekeimért, mint neked!
Hidd el, nagyon sokan vagyunk, akik ennél jóval többet teszünk, tettünk értük. Ha szeretnéd és segít rajtad, írok részleteket... De szerintem te is tudod, hogy ez így van.
3 gyerekes, lombikos anyuka
Én azt mondom így utólag is (meg akkor is tudtam), BÁRMIT megér.
nekem is magas volt a prolactin szintem, és bromocriptint szedtem rá. tényleg nagyon rossz volt, én hánytam, rosszul voltam, minden bajom volt. 3. havi vérvételen azt mondta a doki lehet próbálkozni. a következő mensi nem jött már meg, és van egy 3,5 éves gyönyörű kisfiam :)
szerinted mennyire zavar most így utólag, hogy rosszul voltam a bogyótól? Ja, és én szedtem mellé még egyet, ami fokozza a bromo hatását!
Egyébként most is babát várok,és most csak akkor nézettem meg, amikor már terhes voltam. persze magas volt, mert nem volt kezelve szülésem óta. rettegtem is, hogy elvetélek, mert ugye korai vetélést okoz. mire kész lett a leletem, 9 hetes terhes voltam, és azt mondta a dokim, hogy ha a természet úgy akarta, hogy terhes legyek magas prolactin szint mellett, akkor nem lesz semmi gond :) és már túl vagyok a 12. héten :)
Fel a fejjel,csináld végig a kúrát, és jöhet a várva várt csoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!