Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet a volt barátnőm terhes?

Lehet a volt barátnőm terhes?

Figyelt kérdés

Április elején szakítottam a barátnőmmel. A minap rám ír h tudom e mikor voltunk együtt utoljára. Elmondtam hogy március végen. Áprilisban elején szakítottunk. 9.-e környékén volt meg neki. Még írta is anno hogy most van meg.

De a mostani (hogy nincs meg/vagy késik) dolog kicsit zavar. Tom hogy nem kellene még aggódni meg minden. De lehet valaki így terhes? Mert ugye olvasom, hogy elvileg van ilyen, h megvan a nőnek de mégis terhes!

(Békességben mentünk szét mielőtt valaki azt kérdezné. Valamit, most van neki érettségi, soha nm volt jó evő ( ebből voltak gondok is, orvosnál is volt emiatt), Meg szokott neki késni, előbb jönni.

Tom lehet hülye kérdés, és sokan fogják a fejüket! De inkább megérdemez, és a jövőben okosabb leszek ilyen téren!

2012. máj. 9. 12:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyébként kedves előzó (9/10), egy percig nem bántottál, és tökéletesen leírtad, hogy hogyan működik a szülészet-tankönyv ciklusa:)), leveszem a polcról a Lampé féle szülészetet, és ilyesmi lesz benne...

A számításból mindösszesen azt hagytad ki, hogy a képlet csak a rendes időpontban bekövetkező ovuláció esetén igaz, amikor a következő menzesz várható időpontjára már megkezdődik a beágyazódás, és akkor tényleg max pecsételő vérzést okoz a méhnyálkahártya mikrosérülése. Viszont ugye létezik a ciklus félidején tűli extra-ovuláció esete is, ha a Kérdező mondjuk márc 30-31-e környékén volt együtt a párjával, mondjuk 2-án termékenyült meg az extraovulált petesejt, akkor ápr 8-a felé az a megtermékenyült petesejt még nem ágyazódott be, hanem a maga útját járta... szűken bizony belefér. Nem túl nagy az esély, de annyi mindenképp van, hogy ha a lány terhes, és azt mondja, hogy a szakítás után nem volt senki mással szexuális kapcsolata, azt nem szabad csuklóból elutasítani, mert lehetséges, hogy igazat mond.

2012. máj. 9. 17:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mint a 2 további választ is. Ha jól emlékszem 26 környékén voltunk 1ütt utoljára. Ezért is számolgattam én is. Hogy mi merre, mert nm mondta akkor h pontosan mikor jött meg neki. Csak mikor egyszer beszéltem vele említette. Akkor meg is nyugodtam. Csak most ugye....

De nm volt senkivel se. Ezt bizton kimerem állítani, meg ismerem is annyira. De majd megmondom h mi lett a vége a dolognak. Még egyszer.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2012. máj. 10. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit, majd szállítsd a híreket!

(előző voltam)

2012. máj. 10. 17:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Megoldódott a dolog :)

Köszönöm a segítségeket!

2012. máj. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!