Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Győrben melyik nőgyógyásznál...

Győrben melyik nőgyógyásznál van helyben ultrahang?

Figyelt kérdés
tüszőnövekedés, tüszőrepedés követésére lenne szükségem
2012. máj. 8. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Már a legtöbbnél van, pl Dr.Likár Zsoltnál is, a Konini úton van a magánrendelése hétfőn és szerdán.

Én már nem hozzá járok, de jó orvos nagyon.

2012. máj. 8. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Dr. Likárnál tényleg van. Én hozzá járok, az első babámmal is hozzá jártam. Korrekt, megbízható doki.
2012. máj. 8. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
és mennyit kell fizetni 1 hüvelyi uh-ért? mert ugyebár, ha rendszeresen kell menni, nem mindegy.
2012. máj. 8. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
arra én is kiváncsi vok,mennyi nála a rendelés?
2012. máj. 8. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok, én az első két gyerekemet nála szültem, tehát már jó ideje ismerem 12 éve biztos.

Korrekt orvos, de én most a harmadiknál váltottam, már nem olyan mint régen......:S

Azt hiszem olyan 8 ezer körül van nála a magánrendelés, de ez csak a terhes gondozás, ha más miatt mész, azt nem tudom.

2012. máj. 8. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem kihez jársz?Ma teszteltem pozítívat és hogy ott mennyi?
2012. máj. 9. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!