Ki nem várja 18-ára? Ki mikor tesztel? Tünetek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 18:08
1/12 anonim válasza:
én 12-re nem várom,mensis görcseim vannak
ebben az a fura h már 3 napja,és nem szokott ilyen hamar kezdődni
2/12 anonim válasza:
Én 16-ra nem várom. Tegnap erősen szurkált a hasam, azóta néha kicsit fájdogál. Ma egész nap szédültem, és mellem is érzékeny, viszket. De gondolom tudod hogy van ez, lehet csak bemeséli magának az ember ezeket. A hőgörbém szép magasan van, nem tehetek mást, csak várok. Megvárom a nem várt másnapját, és csak akkor tesztelek. Még ha nehéz is lesz kibírnom... Drukkolok neked!!!
3/12 anonim válasza:
Szia!
A fertility friend 18.-ára jósolja a mensim,elvileg 5.-én volt ovu. A teszteléssel várok nemvártig,olyan csalódás nekem a nega teszt.
4/12 Nikolett_'90 válasza:
Csatlakozom hozzátok :)
Tegnap előtt görcsöltem kb. 5 percig, azóta csak szurkálást érzek.Más semmi tünetem nincs egyenlőre..
5/12 anonim válasza:
Hogy vagytok? Van valakinél változás?
6/12 Nikolett_'90 válasza:
Előtted lévő vagyok, csak szurkálások. Neked?
7/12 anonim válasza:
Szurka nincs már, csak folyamatos görcs, néha erős. Ilyet nem szokott csinálni, mindig csak előtte való nap fáj, mikor megjön. Most meg pár napja folyamatosan. Hőm még fent, már 3. napja 37. Fel van püffedve a hasam, és elég furán érzem egész nap magam. De még mindig nem kiabálok el semmit, de már alig várom a jövőhetet... :-)
8/12 Nikolett_'90 válasza:
Nekem csak akkor volt ilyen szurkálás, azóta semmi, és nincs folyásom se, száraz vagyok.
9/12 Nikolett_'90 válasza:
Előző vagyok, mi újság? Hogy vagy/tok? Ritkán írtok ide...
Még mindig száraz vagyok, holnap (nem) kellene megjönnie. Éjszakavolt megint egy pár perces eléggé érezhető méh szúrásom. Azóta semmi.. se folyás, se görcs..
10/12 anonim válasza:
Szia! Én mondjuk vasárnapra nem várom,de érekelne,hogy mi lett az eredmény ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!