A hőgörbének vagy a fájdalomnak higgyek?
Figyelt kérdés
Görbe alapján a 13. napon volt ovu szerintem,de a 14. nap este olyan erősen fájt,feszült,görcsölt az alhasam vagy 15 percig.Viszont a ovu mikroszkóp ma mutatott először komolyabb pálma mintát,szóval most már fogalmam sincs mikor volt ovum.
2012. máj. 7. 15:29
1/3 A kérdező kommentje:
Másnál is előfordul peteérés utáni alhasi fájdalom?
2012. máj. 7. 15:32
2/3 anonim válasza:
Igen, nálam is még 3 napig ezt játszotta és végig páfrányos volt a tesztem. DE amúgy kivagyok erre az ovus tesztre, mert képezld el, hogy a beágyazódási időtől egészen a mai napig tök páfrányos volt, azt hittem, végre baba van, hiszen hó végén nem lehet peteérésem, de most megjött az előbb.
Nem tudni, hogy most a fájdalomnak higgyünk vagy a tesztnek?????
3/3 anonim válasza:
Csak a hőgörbének szabad hinni!!! Nekem volt mikroszkópom, meg tesztcsíkom is, de nem pontos egyik sem. Csak a hőgörbe )meg az UH) alapján lehet megmondani az ovut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!