Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barna folyásnak, vagy az...

A barna folyásnak, vagy az ovus fájdalomnak higgyek?

Figyelt kérdés
Tegnap volt ovus fájdalmam,hál isten érzem minden hónapban és akkor azon a napon együtt vagyunk a párocskámmal.Viszont most volt olyan,hogy kb.3 nappal ezelőtt volt egy kis barnás folyásom ami nyúlós is volt ráadásul.Ez tartott kb.tegnapig,tegnap meg az ovus fájást éreztem de már nem volt barna folyás.Ma meg már nyúlós folyásom sincs.Tehát a kérdésem az,hogy mikor lehetett a petesejt kiszabadulása? Amikor a barnás nyúlós folyásom volt,vagy tegnap,amikor fájdalmaim voltak? És még egy kérdés: az ovus fájdalmat mi okozza? A tüsző ahogy megreped? Mi az amit érzünk ilyenkor? Köszi a türelmet és a válaszokat!
2012. márc. 25. 21:31
 1/9 A kérdező kommentje:
tegnap együtt voltunk és gyertyáztam,majd elaludtunk egyből.ma nem leszünk együtt,holnap szintén!
2012. márc. 25. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Biztos hogy akkor lehetett az ovulációd amikor a fájdalmat érezted, hiszen pont ezért érezted a fájdalmat, mert megrepedt a tüsződ! Vagy ha nem is repedt még meg (mert ez is benne van a pakliban), akkor pedig próbálkozott a megrepedéssel! Lényeg, hogy nem előtte lehetett, hanem akkor amikor érezted a fájdalmat, remélhetőleg meg is repedt...ezt a hőgörbe bizonyítaná, ha méred a hődet, hogy tényleg megvolt-e, mert akkor megemelkedik a hőd és fent marad!

Amúgy hasonlóan vagyok én is. :) Csak nekem nem volt barnás folyásom. Viszont nekem tegnap és ma is erősen volt ovulációs fájdalmam és pont középidőben vagyok. :) Most én is nagyon éreztem, de most az este már nem érzek semmit...lehet hogy megtörtént és megrepedt...na majd kiderül. :)

2012. márc. 25. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

Én meg abban reménykedem, hogy a 12. napi együttlétünkből lesznek túlélő katonák. :) Mert utána meg 13. és 14. napon is együtt voltunk de többször és nem megfelelő pózban...szóval ezek szerintem nem nyerőek...de ha a 12. napi katonák megélik a pár napot akkor az jó lenne mert előtte volt 2 szexmentes nap és a póz is jó volt a 12. napon. Így én meg ebbe reménykedem!

2012. márc. 25. 21:40
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ! milyen pózokra gondolsz? melyik a nyerő vagy nem nyerő? nekem a kedvencem a lovagló de ha peteérésem van,áttérünk a misszionáriusra..reménykedjünk,hogy maradtak még erős spermák ennek ellenére.mióta próbálkoztok?
2012. márc. 25. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:

hát szerintem baba szempontjából nem nyerő a lovagló...na és a helyzet az, hogy a párom mindig úgy akarja, hogy így legyünk együtt...szóval többnyire így vagyunk együtt, és tegnap a 13. napomon is volt egy ilyen együttlét és ma a 14. napon is. Plusz még bónuszba volt még1 együttlét mindkét napon. :(( Na ezért bízok a 12. napi együttlétünkbe, mert előtte 2 napig nem voltunk együtt és a 12. napon pedig egyből kutyapózba voltunk, és az szerintem jó póz a babaproject szempontjából. Így meg nagyon ritkán vagyunk együtt, pedig lehet pont ez a baj. :) Na meg az, hogy sűrűn vagyunk együtt, tuti azért nem sikerült még eddig: 2 év 4 hónapja...:(

Ti mióta próbálkoztok? Első baba lenne nektek is?

2012. márc. 25. 22:20
 6/9 A kérdező kommentje:
értem..viszont az éremnek 2 oldala van,lehet akkor sikerül mikor nem számítunk rá! Gravitáció ide vagy oda,elég nagyot lőnek a férfiak lovaglóban is, bocsi a kifejezésért :) Azért esély így is van,pláne ha nagyon élveztétek a dolgot.Nyilván azért voltatok együtt ilyen sűrűn.Én is már sok mindenen gondolkoztam ezzel kapcsolatba! Régóta próbálkoztok ti is,mi másfél éve.Nekem viszont tavaly októberben volt missed ab a 10.héten.Volt szívhang csak elég gyenge ráadásul nem akart nőni se..Azóta szedek folsavat és E vitamint.Az utóbbit a párom is.Viszont annyit elárulok,hogy az első úgy jött össze,hogy aznap mikor ovus fájdalmam volt egész nap wellnesseltünk és én ott nagyon elengedtem magam,elfelejtettem minden gondomat és iszonyat jól éreztem magam.Még aznap szexeltünk is és abból.Szóval szerintem abban van a titok,hogy legyünk nyugodtak és kiegyensúlyozottak.Viszont biztos ami biztos alapon mi is 2 naponta vagyunk együtt és ő van felül akkor mikor peteérés van.Mostanába beszéltünk arról,hogy el kéne menni mégegyszer wellnesselni :)
2012. márc. 25. 22:33
 7/9 A kérdező kommentje:
ti mivel próbálkoztatok eddig? dokik mit mondanak?
2012. márc. 25. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi semmivel nem próbálkozunk, csak együtt vagyunk amikor jól esik. De én ekkor jövök rá, hogy lehet hogy nem így kéne, hanem számolgatni kéne...stb. De mindegy, mert a férjem úgyse megy ebbe bele, állandóan szexelni akar. Én nem mindig élvezem, lehet ez is baj...kicsit önző...
2012. márc. 26. 17:15
 9/9 A kérdező kommentje:
az jó hogy ennyire kíván téged :) biztos mondtad már neki hogy 2 naponta ajánlott igaz? megértelek ez engem is idegesítene. Szedess vele esetleg e vitamint. ő is nagyon szeretne babát? akkor ezt az intenzív vágyát egy kicsit félretehetné..és ha nem mennél bele az együttlétbe csak minden másnap mit csinálna?
2012. márc. 26. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!