Clostyval kinek sikerült a baba? Olyan jó lenne egy pár pozítiv történetet olvasni! Ez a 2. clostys hónapom, de ma megjött. Péntektől kezdem a 3. kúrát.
Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 14:09
11/13 anonim válasza:
Nekünk a harmadik Clostys hónapban sikerült! :)
Most vagyok 28hetes! :)
Próbálj meg nem rágódni rajta, az első 2 hónapot végig hőmérőztem, meg számolgattam, a harmadik hónapban emelték a Closty adagomat és nagyon rosszul voltam tőle!
Azt mondtam engem már nem érdekel, többet nem szedem be, ha most nem jön össze és nem is foglalkoztam a témával!
Na akkor sikerült! :)
12/13 anonim válasza:
Én az elmúlt két évben háromszor kaptam, mindegyik alkalommal sikerült is. Sajnos kétszer elvetéltem más probléma miatt, de most már 10 hetes vagyok és remélem, hogy minden rendben lesz.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Amióta kiírtam a kérdést már megjött 20 napra.Visszatérő gyulladásaim vannak.Ma megyek ismét dokihoz.Nem tudom felírja-e még a clostyt?Az 1. clostys hónapban petefészekgyulladásom volt,akkor nem próbálkozhatunk.2.hónapban nem jött össze.A 3.clostys hónapban pedig felfáztam,antibiotikumot kaptam és nem lehetett próbálkoznunk.Pedig mind a 3 ciklusban szépen hatott a closty.Lettek domináns tüszőim.
2012. jún. 1. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!