Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostyval kinek sikerült a...

Clostyval kinek sikerült a baba? Olyan jó lenne egy pár pozítiv történetet olvasni! Ez a 2. clostys hónapom, de ma megjött. Péntektől kezdem a 3. kúrát.

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekünk a harmadik Clostys hónapban sikerült! :)

Most vagyok 28hetes! :)

Próbálj meg nem rágódni rajta, az első 2 hónapot végig hőmérőztem, meg számolgattam, a harmadik hónapban emelték a Closty adagomat és nagyon rosszul voltam tőle!

Azt mondtam engem már nem érdekel, többet nem szedem be, ha most nem jön össze és nem is foglalkoztam a témával!

Na akkor sikerült! :)

2012. máj. 31. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Én az elmúlt két évben háromszor kaptam, mindegyik alkalommal sikerült is. Sajnos kétszer elvetéltem más probléma miatt, de most már 10 hetes vagyok és remélem, hogy minden rendben lesz.
2012. máj. 31. 18:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Amióta kiírtam a kérdést már megjött 20 napra.Visszatérő gyulladásaim vannak.Ma megyek ismét dokihoz.Nem tudom felírja-e még a clostyt?Az 1. clostys hónapban petefészekgyulladásom volt,akkor nem próbálkozhatunk.2.hónapban nem jött össze.A 3.clostys hónapban pedig felfáztam,antibiotikumot kaptam és nem lehetett próbálkoznunk.Pedig mind a 3 ciklusban szépen hatott a closty.Lettek domináns tüszőim.
2012. jún. 1. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!