Spirál mellett teherbeesni? Megesett már valakivel?
Figyelt kérdés
Én most rakattam fel spirált, és az igazat megvallva kicsit félek mert riogattak már olyannal hogy emellett könnyen teherbe lehet esni!Sajnos egyészségügyi okokból csak ez a védekezési módszer jöhet szóba gyógyszer kizárva! Közületek esett már valaki spirállal teherbe?? Milyen spirál volt? És ha mégis teherbe esnék, az eltávolitásával nem sérül meg az embrió???2009. jún. 24. 14:28
11/12 anonim válasza:
Én szülésznő vagyok és pont a múltkor volt a rendelésen egy kismama, aki spirál mellett lett terhes,de el akarta vetetni, és az orvos azt mondta neki, h pedig nem lenne baja a babának belőle, mert a spirál ált. a lepény körül szokott megtapadni, és erre viccesen rámondta a doki, h először megszületik a gyerek, utánna a méhlepény és végül megszületik a spirál... :)
12/12 anonim válasza:
Szia!Nekem 2 éve volt abortuszom spirál miatt.Én megtartottam volna,de a doki azt mondta 50% esély van rá,hogy egézséges legyen a baba.Megfogadtam,hogy soha többet nem rakatok fel.Így maradt a gumi.:)Most ha összejön a harmadik gyerkőc meg elköttem magam azt hiszem.De azért te lehet,hogy több szerencsével jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!