Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4,92-es tsh mennyire rossz?...

4,92-es tsh mennyire rossz? Az orvosom nem aggodalmaskodik.

Figyelt kérdés

A nőgyógyászom azt mondta nem vészes a dolog, ettől még teherbe eshetek. 3 hete volt egy vetélésem a terhesség elején, azt mondja, hogy szerinte nincs összefüggés.

Már van egy 17 hónapos kisfiam.

Mindenképpen utána járok, s megyek tovább orvoshoz, de érdekelnek a tapasztalatok, vélemények.

Köszönöm!

2012. máj. 7. 10:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 1 hónapja 3,5 volt a tsh-m, arra napi egy szem tyroxint szedek. Azt mondta az orvos, hogy 1 körüli értékre kell lemennie a babához.
2012. máj. 7. 12:08
 12/22 anonim ***** válasza:
Én is L-thorixint szedek Nekem is 3.5 volt és most 1:4!
2012. máj. 7. 12:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Tündérlány Neked mennyi idő alatt ment le?
2012. máj. 7. 12:33
 14/22 anonim ***** válasza:
3hónap után volt kontroll vérvétel ,addigra lett 1.4!
2012. máj. 7. 12:57
 15/22 anonim ***** válasza:
A dokim azt mondta, hogy a teherbeeséshez a 2 alatti érték a jó.
2012. máj. 7. 13:03
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem napi fél szem tyiroxinnal 4,7-ről ment le 3,5-re és azóta szedem a napi 1 szemet. 1 hónap múlva lesz kontroll, de remélem már 1-hez közeli az értékem :)))
2012. máj. 7. 13:55
 17/22 anonim ***** válasza:

A 15-ös válaszolónak igaza van, 2 alatt jó a TSH. Különben ha össze is jön nagy nehezen, vetélés lehet belőle. Egyébként 100% hogy volt összefüggés a vetélésed és a pajzsmirigy között.

Én PCOs vagyok sajnos:(

2012. máj. 7. 14:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Az én dokimat a meddőségi központban abszolút nem érdekelte a TSH értékem. Hogy lesz így sikeres az inszemináciom, ha nem törődik azzal, hogy 1 körul legyen az értékem????? Nem is értem Őt. :(
2012. máj. 7. 21:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó és mennyi lett a TSHd?
2012. máj. 8. 09:02
 20/22 anonim ***** válasza:

sziasztok. nekem is magas volt a tsh-m (7,75!!), két éve derült ki, babát akartunk. L-thyroxin-t kaptam én is. 6 hét alatt lement 4-re, aztán két hét alatt 2-re. 1,9-es értékkel lettem terhes! AZóta is folyamatosan nézik, mert a szoptatás miatt sem mindegy és a dokinő állítja mindig be a havi-kéthavi gyógyszeradagot.

Szóval, komolyan kell venni. És nem kell aggódni, gyógyszerrel simán kezelhető, de lehet, hogy életünk végéig kell szedni. No, de ez legyen a legnagyobb baj, miután megvan baba:)

2012. máj. 8. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!