Már ez a 3. hónap mikor menszi előtt barnázok. A dokim szerint csak a rágörcsöléstől lehet. Létezhet ez?
Figyelt kérdés
Azt mondta, ha komoly baj lesz akkor menjek,vagy ha 2 hete késik. Anyum 15 éve hozzá jár, és én sem voltam még másnál. Bízom benne, de itt mindenkitől azt hallom sárga test elégtelenség. Volt már akinél ez bizonyított lett? Mit kapott rá?2009. jún. 24. 11:06
1/3 anonim válasza:
igen.
szerintem nem véletlenül végzik el az orvosok az egyetemet és praktizálnak x évet... szerinted, ha ő vizsgálat után azt mondja, hogy ez attól van, akkor itt az oldalon valaki majd látatlanban kijavítja és neki lesz igaza? bocs, de akkor minek mész orvoshoz, ha nem hiszed el, amit mond?
2/3 anonim válasza:
még valami, amikor a baba megfogan, akkor ő is küldi a jeleket a szervezetednek, szóval a sárgatest elégtelenség el is múlik. akkor van baj, ha barnázol, és nincs igazi mensi a baba miatt. mert akkor lehet, hogy kell a gyógyszer... egyébként a sárgatest elégtelenségnek a rövidebb (10 napnál nem hosszabb) luteális fázis a jele, tehát, ha ez a gyanúd, akkor érdemes hőmérővel ellenőrizni, hogy mikor van peteérésed és ahhoz képest tényleg 10 napon belül megjön-e.
3/3 A kérdező kommentje:
Most a tüszőrepedéstől számított 10.nap este barmáztam,(tegnap)meg ma,de most nem fáj a derekam!! Szokott!! Ez most beágyazódás lesz úgy érzem. Csak +an állni hozzá és jön majd a pici!
2009. jún. 24. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!