Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A görbém. Mikor teszteljek? A...

A görbém. Mikor teszteljek? A Duphaston fent tarthatja a hőt?

Figyelt kérdés

1. Clostilbegytet szedtem.

2. Duphastont pedig a 18. naptól a jobb progeszteron eredményért.

3. Krémes hüvelyváladék huzamos ideje.

4. Időnként fájdalomba átcsapó mellbimbó érzékenység.

5. Ma negatív terhességi teszt, a peteérés után 14. nap holnap lenne, végülis a nemvárt napja. Reális az időpont újabb teszteléshez?

[link]

Lehet, hogy mindezek ellenére nem sikerül?

2009. jún. 24. 06:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia látom senki nem irt még.Azt nem tudom hogy fent e tartja a hőt de jókor voltatok együtt és az jó ha a hőd is fent van...nem hiszem hogy gyógyszer fenntartaná...

A görbe szép jókor voltatok együtt esély a babra nagyon sok megy a drukk majd irj mi lett mikor tesztelsz?

2009. jún. 24. 07:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a Duphaston fenn tartja a hőt. Én 10 napig szedtem és a szedése utáni 3. napon jött meg.
2009. jún. 24. 08:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet sajna hogy a closti és a duphaston ellenére nem sikerül. Egy aktusból elvileg 30%esély van a fogatatásra... a krémes hüvelyváladék nekem is volt mikor a clostit szedtem, és pé-től fájt a cicim. Mikor nem szedtem akkor estem teherbe és akkor semmilyen folyásom nem volt.

Drukkolok Neked hogy sikerüljön a baba, de amíg nem késik addig bármi lehet és nem mondhatjuk hogy valószínű baba.

Szorítok!!!

2009. jún. 24. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!