Ha úgy fáj a hasam mint ha meg jönne, de közbe már 3-4 napja késik ez azt jelenti, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 13:01
21/28 anonim válasza:
A "kicsit erosebb" tesztedrol majd leugrik a vonal, nekem ilyenem soha nem volt :O En egyet teszteltem, halvany, de jol lathato pozi lett, es tudtam h terhes vagyok. Te 3 pozi teszt utan is ketelkedsz? Ne tedd! Kivanom, hogy jol dontsetek!
22/28 anonim válasza:
Megtartjátok a kisbabát??? Ne feled sok nő ölni tudna egy ilyen szép tesztért.
23/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Beállok sorba a többiek mellé és kívánom szívből hogy, döntsetek jól.
De ennyi. Beleszólni úgy sem tudok.
Egyébként megkérdezhetem hogy, a középső teszt milyen volt?
Úgy értem a márkája vagyis mi volt a neve.
A válaszod előre is köszönöm.
ÉS TARTSÁTOK MEG A BABUKÁT. :-)
24/28 A kérdező kommentje:
Romed volt, amugy elveteltem a heten szoval mar nem kell azon gondolkodnunk hogy megtartsuk e vagy sem.
2012. máj. 19. 00:51
25/28 anonim válasza:
Tudta az a babó,hogy még most nem várják őt!
26/28 anonim válasza:
Sziasztok!Nekem négy napja késik,csináltam tesztet,de csak egy csík lett :(Görcsöl a hasam :(Menzesz sehol
27/28 anonim válasza:
26-os kérdező.Nekem is dettó, ez Kiegészíteněm azzal,hogy folyamatosan aludnęk, Farkas éhség, állandó evés társul, měg mennyit várjak?
28/28 Ewelinus válasza:
27-es kèrdező. Vègül mi lett veled? Nekem 5.napja kèsik, sosem szokott, mindig pontos. Hètfő òta nèha èrzem, hogy na most, de semmi abszolùt, a cicik nèha nèha fàjdogàlnak. Reggel tesztelek, remèlem pozitìv lesz, nagyon vàgynànk a babòra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!