Ha úgy fáj a hasam mint ha meg jönne, de közbe már 3-4 napja késik ez azt jelenti, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 13:01
11/28 anonim válasza:
Szia! Egy képet tudnál feltenni a tesztekről? Amúgy nem akarlak elkeseríteni , de 4 nap késés ,has görcs és 3 pozitív teszt az szinte biztos ,hogy baba 3 teszt nem hinném,hogy téved a halvány csík is csík ahogy szoktuk mondani! Minden esetre ha egy képet tudnál feltenni többet tudnánk mondani!
13/28 anonim válasza:
Számomra egyértelműen babát vársz.
15/28 anonim válasza:
ha kedes kerdezo bar en latnek megint ilyen full pozi tesztet, ezek annyira egyertelmu pozik, foleg a kozepso, de a harmadik is, hogy majd leugrik. eleg naiv vagy ha azt irod, hogy mindezektol fuggetlenul nem vagy terhes, pedig nagyon is. az en kis gaztevo lanyom is allitolag vedekezes mellett jott ossze, marha a megszakitast annak lehet tekinteni. mondjuk mi ossze voltunk koltozve, de azert nekunk se volt olyan rendezett az anyagi helyzetunk, de ketseg se ferhetett hozza, hogy megtartjuk. azota minden szepen rendezodott, es mar a tesot tervezetjuk. szoval remelem mindentol fuggetlenul nem akarjatok eldobni ezt a kicsi eletet, 9 honap meg nagyob sok ido, azalatt sok mindent el lehet intezn, akar az osszekoltozest is elorebb lehet hozni. persze ha nem 15 evesek vagytok.
16/28 anonim válasza:
Ezek tuti pozitív tesztek! Ennyi teszt nem téved, a pozitív csak csak akkor jön elő, ha a baba által termelt hcg hormon a vizeletedben van. Gondold át jól, ez a kis élet nagyon meg szeretne születni hozzátok! Remélem helyesen döntesz, 9 hónap nagyon hosszú idő, majdnem 1 év, annyi idő alatt rendezni tudjátok valamennyire a körülményeket!
Sok sikert!!!
17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nem 15 évesek vagyunk, de nem is 25 :S Vártam volna még a babával kb 2-3 évet. Élni akartam még az életet baba nélkül. -de hát így sikerült :s
2012. máj. 5. 15:40
18/28 anonim válasza:
Ha nem vagyok túl indiszkret,megkerdezhetem,hogy hogy döntöttel? Megtartod a kisbabat?
19/28 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megfogok mindent írni :)
2012. máj. 5. 19:09
20/28 anonim válasza:
Rendben! :)) sok sikert kívánok Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!