Ti hinnétek? Jártatok már hasonlóképpen?
Voltam jósnőnél.Hozzá teszem,nem tud rólam semmit.Kártyából jósol.Régebben is voltam nála,akkor 90%-ban be is jött amit mondott.Pedig nem törődtem vele,csak észre vettem,hogy jönnek be a dolgok,amiket jósolt.
Most,azaz kb egy hónapja ezt mondta:
2 nő lélek le akar hozzám születni,ikrekként szeretnének,de az is lehet,hogy egymás után jönnek gyorsan.Ezt a közeljövöben láttam,pár hónapon belül.
Utána 5 éven belül lesz még egy fiam.
Azért ebbe a témába írtam ki a kérdést,mert egyébként babaprojektben vagyunk.
nem helyeslem, ne keveredj okkult dolgokba főleg ha babát vársz,de egyébként se játssz a tűzzel
mi vitt rá hogy elmenj?
még nem várok babát,legalábbis nem tudok róla
spontán,nem gondolkodtam
Örülök,hogy nem mindenki esett a torkomnak :)
Én is ritkán járok.Most ugye áprilisban voltam,de előtte 3 éve.
anyukámnak még régen,nagyon régen jósoltak.akkor azt mondta neki a nő,hogy lesz egy nagy műtéte,a gyereke nagyon messze fog tőle élni és hogy hosszú életű lesz.na eddig kettő bejött,remélem a 3. is.anyu rákos volt,5 éve műtötték,a tesóim,kint élnek Londonban már évek óta.remélem a hosszú élet s bejön majd :)
én hszek benne,de valahol kételkedem s.sajnos nem lehet az"igazi"jósokat,látokat mindg kifogni.
remélem neked bejön a jóslat.majd írd meg ha jön/nek a pci/k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!